İnternetten Otobüs ve Uçak Bileti Almak Ne Kadar Güvenli?

İnternet teknolojisinin gelişmesiyle birlikte birçok alanda yaptığımız alışverişler hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Otobüs bileti almak da bunlardan biridir. Türkiye’nin her noktasından ulaşabileceğimiz internet sayesinde kurumsal otobüs firmalarının açtığı web siteleri yoluyla hızlı bir şekilde bilet alma işlemi yapabilirsiniz. Artık çoğu insan otobüs firmalarının ofislerine gitmek yerine internetten bilet satın almayı tercih ediyorlar. Üstelik çoğu firma internet üzerinden bilet satın alacak olan yolcuları için özel kampanyalar ve fırsatlar sunmaya başlamıştır.

İnternetten Otobüs ve Uçak Bileti Almak Ne Kadar Güvenli?

BİLETİNİZİ ALMADAN ÖNCE KONTROL ETMENİZ GEREKEN NOKTA

ucuz-otobus-bileti

Otobüs biletini internetten satın almayı düşünenlerin en büyük endişesi bu işlemin güvenli olup olmadığıdır. Son zamanlarda internet alışverişleri sonrası yaşanan olumsuz olaylar yolculuk yapmak için sanal alışverişi seçmek isteyenlerde ister istemez bir önyargıda bulunmalarına yol açmıştır. Alışverişten belli bir zaman sonra kredi kartı dökümünüzde karşılaştığınız yurtdışı şüpheli alışverişleri ve ödemenize yansıyan tonlarca para ne yazık ki şoka uğramanıza yol açmaktadır. Bu gibi durumlara düşmemek için yapmanız gereken şey öncelikle kurumsal bir firma ile iş yapmaktır. İsim yapmış firmaların internet siteleri profesyonelce hazırlanmış olup, kaliteli güvenlik sistemleriyle donatılmıştır. İsmini duymadığınız ya da güven vermeyen hiçbir site ile sanal alışverişe kalkışmamanızda fayda vardır. Aksi takdirde başınız ağrıyabilir. Geri dönüşü olmayan harcamalarda bulunabilir her şeyden önce işlerinizi aksatabilirsiniz.

Uçak Biletinizi Güvenilir Yerden Alın! Biletall.com Hizmetinizde…

SAHTEKARLIKLARA MEYDAN OKUYAN SİSTEM

otobus-bileti

Marka olmuş otobüs firmalarına ait web sitelerinden alınan tüm biletler, Visa ve MasterCard’ın geliştirdiği güvenli internet alışverişi sistemi ile olası sahtekarlıklara karşı önlem altına almıştır. Dünyadaki bütün kurumsal markaların da web sitelerinde aldığı bu teknoloji harikası önlemler sayesinde yapacağınız bilet alışverişi de %100 güvenli hale gelir. Ödeme aşamasına geldiğinizde sayfada istenen kredi kartı bilgileriniz kurumsal otobüs firmasından bilet alan yolcuların güvenliğini en yüksek düzeyde tutmak amacıyla hiçbir şekilde web sayfasının ve otobüs firmalarının sunucularında tutulmamaktadır. Bu sayede ödeme sırasında verdiğiniz bütün kişisel bilgilerinizin iletimi profesyonelce hazırlanmış web sitesinin ara yüzü vasıtasıyla bilgisayarınız ve çalıştığınız bankanız arasında gerçekleşmesi sağlanır.

Güvenilir Otobüs Biletiniz Biletall’da! »

PROFESYONEL BİLET SATIŞ SİTESİ

İnternet yoluyla otobüs bileti satın almak isteyen birçok insan bilgilerinin başkaları tarafından görüleceği endişesi taşır ve bu bilgilerin kötüye kullanılmasından korkar. Eğer alışveriş yapmak istediğiniz firmanın kendisine ait web sitesinde SSL sisteminin amblemini görüyorsanız gönül rahatlığı ile o siteden alışverişinize devam edebilirsiniz. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı bilgileriniz siteden bağımsız olarak dünya standartlarındaki en güvenli kredi kartı sistemi olan SSL sistemi ile şifrelenip çalıştığınız bankaya ulaşır. İletilen bu bilgiler direkt olarak bankaların sunucularından geçtiği için bankalar haricinde ne sanal alışveriş yaptığınız web sitesi ne de üçüncü kişiler tarafından kesinlikle ne görüntülenebilir ne de saklanabilir. İnternetten otobüs bileti alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus sitenin ne kadar profesyonelce hazırlandığı, verilen bilgiler ve destek biriminin sizinle olan iletişimidir.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.