İstanbul Havalimanı’nda Wifi Var Mı ?

İlk aşaması 42 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan dünyanın en büyük havaalanının açılışı, herkesin merakla beklediği ve Türkiye’nin gündeminde fazlasıyla duran bir haberdi. Bunda açılışın rekor sürede gerçekleşmesi ve bünyesinde birbirinden değerli hizmetleri barındırıyor olmasının da katkısı büyük tabi. Ancak bu kadar hızlı bir sürede açılmış olması yolcuların rahatlıklarını ve zamanlarını nasıl geçirdiklerini önemsemedikleri anlamına gelmiyor. Bu sebeplerden dolayı bu yazımızda İstanbul Havaalanı’nın sunduğu hizmetleri sıraladık.

 

Hepimiz yolculuğu beklemenin ne kadar sıkıcı olduğunu biliyoruz, bu sebepten kitap ya da dergiler ile vakit geçirmeye çalışıyoruz genelde. Kitap ve derginin yeri ayrı olsa da sosyal medyaya bakarak, haberleri okuyarak ya da video izleyerek vakit geçirmenin de değeri ayrı oluyor. Ancak bunları yaparken zaten kıt kanaat idare ettiğimiz interneti kullanmayı da istemiyoruz, haliyle gittiğimiz havaalanında wifi aramaya başlıyoruz. Bu sebeplerden ötürü yeni havaalanı ile alakalı en çok merak ettiğimiz konulardan biri wifi olup olmadığı oldu. Bu konu ile alakalı resmi bir açıklama olmasa da yeni havaalanının web sitesinde, havaalanında yolcuların rahatının en üst seviyede düşünülerek son teknolojiler ile donatıldığı ve bunların arasında kablosuz internet de olduğu belirtiliyor.

Wifi dışında da yolcuların konforunu gözeten birçok hizmet var. Havaalanının web sitesinde, İstanbul Havaalanı’na akıllı sistem, yeni nesil GSM altyapısı, sensörlere gibi son teknoloji ürünlerin yerleştirildiğinden de bahsediliyor. Bunlara ek olarak, güvenliğe en üst düzeyde önem verilen havaalanında 3 bin 500 güvenlik görevlisi ve 9 bin son teknoloji kamera ile güvenlik sağlanıyor. İstanbul Havaalanı’nın getirdiği bir başka yenilik ise bagaj bekleme süresinin kısalması. Saatte 10 bin 800 bagaj işleme kabiliyeti olan 42 km uzunluğundaki bagaj sistemiyle bagajlar yolculara vakit kaybettirmeden ulaşıyor.

İstanbul Havalimanı’na Ucuz Uçak Biletleri Biletall.com’da >>

1 Comment

  1. BiletallBlog

    Merhaba Ben Almanyada Yasiyorum Yeni ISTANBUL Havaalanina Ilk Defa Mayis Ayinda Gelecegiz Gelince Bilmedigimiz Konulari Sanirim Görevli Ve Güvenlikci Personellerden Ögrenecegiz Benim Ögrenmek Istedigim Havaalaninda Son Teknoloji WIFI Yani Internet Oldugu Konusunda Bunun Benzeri Diger Havaalanlarindada Var Fakat Sifreyi Bilmiyoruz Görevliler Vermiyor (Internetten Faydalanmak Icin ) Yurtdisinda Gelince Cep Telefonumuzu Havaalani WIFI sinin Sifresini Cep Telefonumuza Kayit Yapip Kullanmak Istiyoruz Ne Yapmamiz WIFI Sifresini Nerden Ögrenip Cep Telefonumuza Kayit yapip Kullanabilecegiz Lütfen Bu Konuda Bilgi Verin Selam Ve Saygilar Kerim Gürses Almanya

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.