İstanbul Yeni Havalimanı Uçak Bileti Nasıl Alınır? Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Dünyanın en büyük yolcu kapasitesine sahip İstanbul Havalimanı 29 Ekim’de faaliyete geçti. İlk olarak Yurt içinde Ankara, Antalya, İzmir Yurt dışında ise  Kıbrıs / Ercan ve Azerbaycan / Bakü seferleri gerçekleştirilmekte. Peki Yeni Havalimanından gerçekleştirilen seferlere uçak bileti nasıl alınır?

Biletall.com aracılığı ile uygun fiyatlı İstanbul Yeni Havalimanı biletlerine nasıl sahip olabileceğinizi öğrenin!

İstanbul Havalimanı’na Biletimi Nasıl Alırım?

1. İstanbul Yeni Havalimanı için seferleri görebilmek için öncelikle Biletall.com Uçak Bileti sayfasına tıklayın.

2. Aşağıda belirtildiği Uçak Bileti sekmesinden gerekli alanlar olan Kalkış, Varış, Gidiş Tarihi, Yolcu Sayısı ve Sınıf bölümünü doldurun. İstanbul Yeni Havalimanı’nın kodu ISL olarak belirlenmiştir. Diğer havalimanları ile karıştırmadığınıza emin olun. Bilet Ara butonuna tıklayarak tüm seferleri görüntüleyeceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz.

3. Karşınıza gelen ekranda İstanbul Yeni Havalimanı’na seçmiş olduğunuz tarihte ve güzergahta gerçekleştirilecek olan tüm seferler listelenmektedir. En ucuz sefer en üst kısımda listelenir ve en ucuz fiyat etiketi bulunur. Sefer hakkında daha fazla bilgi edinmek için seç butonunun hemen altında bulunan detayları göstere tıklayabilirsiniz. Sadece 247,89 TL’ye Biletall.com aracılığı ile İstanbul Yeni Havalimanı’a ulaşmak için sefer seçimi yaparak bir sonraki ekrana ulaşabilirsiniz.

4. Yolcu Bilgileri bölümünde Ad, Soyad, Cinsiyet, TC Kimlik No, E-Posta ve Cep telefonu bilgilerini eksiksiz olarak doldurun. Dilerseniz Miles No ekleyebilir dilerseniz ödemenizi Hopi ile gerçekleştirebilirsiniz. Eğer biletinizi daha sonra almak istiyorsanız sadece rezervasyon yapmak istiyorum butonun tıklayarak uçak bileti rezervasyonu yapabilirsiniz.

5. Ardından ödeme bilgileri alanındaki Kart Numarası, Son Kullanma Tarihi, Güvenlik Kodu (CVC) alanlarını doldurun. Hizmet sözleşmesini okuyup kabul ederek Öde ve Tamamla butonuna tıklayarak, bankanızın 3D Güvenli Ödeme sayfasına ulaşarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Taktis seçenekleri bankanıza göre yan alanda tablo halinde bulunmaktadır. Eğer daha önceden açığa aldığınız biletiniz var ise uçak bileti alırken açık paranızı kullanabilirsiniz.

6. Hepsi bu kadar! Yeni Havalimanı sizi bekliyor!

Uçak biletini satın aldınız. Şimdi İstanbul Yeni Havalimanı’nı Biletall.com aracılığı ile keşfetme vakti! İyi yolculuklar dileriz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.