İstanbul Yeni Havalimanı’nda Yararlanabileceğiniz Hizmetler

Dünyanın en büyük havaalanı olan İstanbul Yeni Havaalanı sadece kapladığı alan veya sahip olduğu uçuş kapasitesi ile değil sunduğu hizmetler ile de sektöre öncülük ediyor. Her yaştan ve her meslekten yolcuya uygun hizmetlere sahip olan havaalanının sunduğu en önemli hizmetler arasında Duty Free, Airport Hotel, Özel yolcu hizmetleri, çocuk oyun alanı ve 40.000 metrekarelik otopark bulunuyor.

Duty Free

Dünyanın en büyük havaalanında 55.000 metrekarelik Duty Free alanında seçkin markalar ve mağazalar 90 milyon ziyaretçi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yurt dışına çıkarken ya da dönerken kullanabildiğimiz Duty Free’lerde vergiden muaf alışveriş yapılabiliyor. Çikolata, parfüm, kozmetik, makyaj ürünleri, saat ve hediyelik eşyalar dahil birçok ürünün bulunduğu Duty Free’lerde normal fiyatlarından daha uygun fiyatlı veya bulunduğunuz ülkede olmayan değişik ürünler bulabilirsiniz. Bu sırada dikkat etmeniz gereken şeyler ise bazı ürünlerde sınırlama ve koşulların olması, pasaport gösterilmesi gerekmesi ve her ürünün ülkedeki fiyatından uygun olmak zorunda olmamasıdır.

Airport Hotel

Londra temelli YOTEL grubun üstlendiği Havaalanı Oteli, toplamda 451 oda ile aynı çatı altında iki farklı otel işletmesi olarak açılacak ve transit yolculara da hizmet verecek. Otelin, uluslararası bir marka olarak modern tasarıma, kullanışlı odalara ve yenilikçi bir anlayışa sahip olması planlanıyor. Hava ve yer tarafı olarak iki farklı tarza sahip olacak otelin hava tarafında öncelikli olarak transit yolculara hitap etmesi beklenirken 0-3 saat arası konuklama mümkün olacak ve yer tarafındaki odaların daha büyük ve rahat olması planlanıyor.

Özel Yolcu Hizmetleri

Yeni havaalanında hızlı geçiş noktaları, kişisel asistanlar, çocuklarınız için dadı, loungelar, iş seyahatleriniz için özel programlar ve çok daha fazlası bulunacak. Havaalanına, hızlı ve konforlu bir şekilde seyahatinize başlamanız için, hızlı geçiş ve öncelikli pasaport kontrol noktalarından beklemeden giriş yapabilmeniz için hizmetler eklenecek.

Çocuk Oyun Alanları

Havaalanında gencinden yaşlısına herkese uygun hizmetler olacağı gibi aileler de unutulmadı. Çocukların vakit geçirebileceği oyun alanları da havaalanında bulabileceğiniz hizmetlerden bir tanesi.

Otopark

Dünyanın en büyük havaalanı otopark olarak hayal kırıklığına uğratmıyor ve 40.000 araç kapasiteli otopark hizmeti sunuyor. Bu otoparkın 18.000 araç kapasitesi Katlı Otopark’ta bulunuyor ve 1 bloğu 3 katlı ve 4 bloğu 7 katlı olmak üzere toplam 5 bloktan oluşuyor. Otoparkta araç yıkama, oto kuaför, lastik değişimi ve bakımı, akaryakıt dolum hizmetlerinin yanı sıra araçların 7/24 kamera ile takibi, Arabam Nerede uygulaması ile rahatça arabanın nerede olduğunun bulunması ve Araç Rotam ile hızlıca araca ulaşma gibi hizmetler de bulunuyor.

İstanbul Havalimanı için Uçak Bileti Sorgulayın >>

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.