Kasım Ara Tatili Ne Zaman 2021?

Bilhassa öğrenciler tarafından oldukça heyecanla beklenen Kasım Ara Tatili için en çok merak edilen soru: 2021 Kasım Ara Tatili ne zaman? Lafı hiç uzatmadan bu sorunun cevabını verelim, 2021 Kasım Ara Tatili 15 Kasım – 19 Kasım tarihleri arasına denk gelmekte.

Kasım Ara Tatili Kaç Gün Tatil?

15 – 19 Kasım tarihleri arasına denk gelmekte olan Kasım Ara Tatili, Pazartesi – Cuma günleri arasını kapsamakta dolaysıyla 5 günlük bir eğitim arası anlamına gelmektedir. Hafta sonralarını da bu tarihlere ekleyerek toplam 9 günlük oldukça yeterli bir tatil süresine ulaşabilir, çocuklarınızın motivasyonlarını arttıracak birçok aktivite planlayabilirsiniz.

Kasım Ara Tatili Önerileri

Farklı aktiviteler planlamak için oldukça yeterli olan bu 9 günlük tatil süresinde Bu uzun sayılabilecek tatil süresinde yapabileceğiniz birçok farklı aktivite vardır. 2021 Kasım Ara Tatili için çocuklarınızın biraz kafalarını dağıtabileceği önerilerimiz aşağıdaki gibidir:

  • İstanbul Akvaryum

Geleceğimiz olan çocuklarımızın en az eğitimleri kadar kültürel yönlerinin de gelişmesi oldukça önemlidir. Dünya’nın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryumu’nda Karadeniz teması ile başlayarak, Pasifik’e kadar süren bir yolculuğa çıkabilir, 17 farklı tema ve yağmur ormanlarından geçerek çocuklarınızın oldukça eğlenceli zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Macera dolu bu yolculuğa açılmak için 2021 Kasım Ara Tatili İstanbul uçak biletinizi hemen alabilirsiniz!

  • Ankapark

Çocuklarınızın oldukça eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir diğer nokta ise Ankapark’tır. Dünya’nın en büyük tema parklarından birisi olan Ankapark’ta birçok farklı eğlence imkanı bulabilirsiniz. Çocuklarınız oldukça zevkli vakit geçirebilir, kafalarını dağıtabilirler. Eğlenceye hemen başlamak için 2021 Kasım Ara Tatili Ankara uçak biletinizi tek tıkla alabilirsiniz!

  • Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi

Türkiye’nin en geniş alana sahip hayvanat bahçesi olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, çocuklarınız için birçok canlıya ev sahipliği yapmaktadır. Hem siz hem de çocuklarınız değişik türden canlıları seyredebilir, oldukça eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yolculuğa başlamak için 2021 Kasım Ara Tatili Gaziantep uçak biletinizi 3 adımda kolaylıkla alabilirsiniz!

Kasım Ara Tatili Ucuz Bilet Nasıl Alınır?

Kasım Ara Tatili en uygun biletleri Biletall.com’da! Siz de Biletall.com’u ziyaret ederek 2021 Kasım Ara Tatili için uygun uçak bileti, otobüs bileti ve feribot bileti fırsatlarını yakalayabilir, 3 adımda ve güvenilir ödeme yöntemleri ile biletinizi satın alabilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.