Babalar Günü’ne Özel: Gezgin Babalar

Malum akıllarda yine soru işaretleri dolu bir haziran ayı içerisindeyiz. Niye diye soracak olursanız malum eğer Babalar Günü’nün tarihini bilmiyorsanız biz söyleyelim: 21 Haziran’da. Siz ne yapacağınızı düşünürken biz de size eğlenmeyi ve gezmeyi seven hatta bu yaptıklarını hayat felsefesi haline getiren babalardan ve ailelerden bahsedeceğiz.

@EsirgencYasin, Yasin Esirgenç

Twitter’da yaklaşık 5 bin aboneye ulaşan gezgin babalarımızdan Yasin Esirgenç Dünyayı Geziyorum Programı ile her Pazar saat 15.10’da ve Dünyanın Tadı programı da her Cumartesi 15.15’de Kanal 7’de yayın yapmaktadır.

@minikgezgin, Soner Sarıhan

Ailecek gezmeyi hayat felsefesi haline getiren muhteşem bir aile diyebiliriz. Onları takip etmek istiyorsanız minikgezgin.com adresinden tüm yaptıklarını inceleyebilir hatta tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

@loplopculer, Semih Diken

Evet yine 4 kişilik bir aile ve gezmeye doyamadıkları dünya kadar anılarını blog sayfalarında yazıp bizleri bu işe teşvik ediyormuş gibi değil mi? İşlerini o kadar sevmişler ki kendileri için tişört dahi yaptırmışlar. Internet sayfaları loplopculer.com adresinden onların deneyimlerini okuyabilirsiniz.  Nice geziler sizinle olsun.

@likemiljian

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

THE MILJIAN (@likemiljian)’in paylaştığı bir gönderi ()

Tam olarak hikayelerini şöyle tanımlıyorlar: “Küçük çocuklarıyla birlikte yaşamak için dünyanın her yerindeki en büyük macerayı geride bırakan genç bir çiftin gerçek hikayesi.”

@thebucketlistfamily

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

The Bucket List Family (@thebucketlistfamily)’in paylaştığı bir gönderi ()

YouTube’da 1 milyondan fazla aboneleri bulunan ve eminiz en az bir kez denk geldiğiniz bu aile gezginliğini oldukça eğlenceli ve motive edici yaşıyor ki bunları videolarını izlerken anlayabilirsiniz.

@theblondenomads

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Rob, Tracy, Marli & Ziggy | 🇦🇺 (@theblondenomads)’in paylaştığı bir gönderi ()

“Bu insanlar aile halinde ve çocuklarıyla bu işleri nasıl yapıyor acaba?” diye kendinize soruyorsanız sizlere tam olarak ilham vermek isteyen bu ailenin mesajı aynen şöyle: “Merhaba, biz Sarışın Göçebeler’iz. Hayata, maceraya ve harika açık havaya olan tutkumuzu paylaşmayı ve diğer ailelere de aynı şeyi yapmalarını sağlamayı umuyoruz.”

@the_global_wizards

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

FAMILY TRAVEL PHOTOGRAPHY (@the_global_wizards)’in paylaştığı bir gönderi ()


Belçikalı olan ve 2 kız çocuğu olan bu ailede keyifler yerinde görünüyor. Instagram’da yaklaşık 14 bin takipçileri olan bu aile yaptıkları paylaşımlar ile Instagram’ın sevilen gezginlerinden.

@traveltheworldfamily

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

The Fisher Family 🇬🇧 (@traveltheworldfamily)’in paylaştığı bir gönderi ()

Global Wizards Ailesi olarak da bilinen Jurgen, Helen, Yuna ve Hanne. Belçikalı bu aile hayatlarına gezgin olarak devam etmeye karar vereli yaklaşık 8 sene olmuş. Çocuklarının daha bebekken keşfetmeye başladığını bilmenizde fayda var.

@thejetsettingfamily

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

The Jetsetting Family (@thejetsettingfamily)’in paylaştığı bir gönderi ()

4 önemli değerleri olduğuna vurgu yapan bu aile; “Yıllarca eğitim al, iş hayatına atıl, emekli ol ve sonra neyin var? Hiçbir şey…” düşüncesinden çıkıp kendimizi bir rüya içinde bulduk diyor. Ailenin en önemli 4 değeri ise; Aile, Özgürlük, Öğrenme ve Paylaşım!

@ _tribeofsix_

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Travelling Family of Six (@_tribeofsix_)’in paylaştığı bir gönderi ()


Anne, baba ve 4 çocuk ile gezginlik yapmak ne kadar mantıklı! 6 kişi ile gezgin olmayı başaran bu aileye saygı duyuyoruz ki, karavanları ile Avustralya’yı alt üst etmeye çoktan karar vermişler.

 

Keyifli geziler dileriz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.