Öğretmenler Günü Ne Zaman 2020?

Öğretmenler Günü 24 Kasım tarihinde olmakla beraber, 2020 Öğretmenler Günü Pazar gününe denk gelmektedir. Dolayısıyla hafta sonu olması sebebiyle 2 günlük bir tatile denk gelmektedir.

Öğretmenler Günü Resmi Tatil Mi?

Öğretmenler Günü 2020 maalesef Türkiye Resmi Tatilleri Takvimi’nde yer alan tatiller arasında bulunmuyor. Fakat 2020 öğretmenler günü Pazar gününe denk geldiği için hali hazırda zaten tatil olan bir gün. Bu sebeple siz de bu özel günde öğretmenlerinizi ziyaret edebilirsiniz.

Öğretmenler Günü Hediyesi Önerileri

Öğretmenim canım benim! En az ailemiz kadar öğretmenlerimizde bu hayatta birçoğumuzda derin izler bırakmıştır. Bize vermiş oldukları eğitim ile hem öğretmenlik vazifelerini yerine getirmişler hem de anne, baba olmuşlardır. Yerine göre ailemizle paylaşamadığımız sırları paylaştığımız sırdaş, yerine göre en yakın dostumuzdan daha çok güvendiğimiz arkadaş, yerine göre de arkamızda olup bizi gözetim kollayan bir şemsiye olmuşlardır. Gelin bu özel günde onları bir kez daha hatırlayalım. Aşağıdaki önerilerimize göz atarak siz de öğretmenlerinizi mutlu edebilirsiniz.

  • Bir Buket Çiçek

Öğretmeninizi mutlu etmenin en güzel yolu ona bir buket çiçek almaktır. Hiçbir kadın güzel bir bukete hayır diyemez. Tabi öğretmeniniz erkekse çiçek yerine bir kutu çikolata almanız daha mantıklı bir hareket olacaktır.

  • Dolma Kalem

Her öğretmen dolma kalem kullanır ve sever. Siz de öğretmeninize bu özel öğretmenler gününde dolma kalem alabilirsiniz. Her kullandığında sizi hatırlayacak ve kendisini oldukça özel hissedecektir. Öğretmeninizin gönlünü almanız bu kadar kolaydır.

  • Kupa Bardak

Her öğretmen çay ve kahve içmeyi oldukça sever. Özellikle ders aralarında hem okul bahçesinde hem öğretmenler odasında yanlarından ayırmadıkları şeylerden birisidir. Siz de öğretmeniniz için güzel bir kupa bardak alabilirsiniz. Bu oldukça mutlu olacakları hediyelerden birisidir.

Öğretmenler Günü Ucuz Bilet Nasıl Alınır?

En uygun Öğretmenler Günü uçak bileti Biletall.com’da! Siz de Biletall.com’a girerek öğretmenler günü otobüs bileti ve öğretmenler günü uçak bileti satın alabilir, bu özel günde öğretmeninizin yanında olabilirsiniz. Biletall.com’dan dilediğiniz tüm vasıtalar için aynı anda bilet sorgulaması yapabilir, Biletall.com güvencesi altında seyahat biletinizi 3 adımda satın alabilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.