Sevgililer Günü Ne Zaman 2022?

Sevgililer Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat’ta kutlanacak. Siz de 14 Şubat Sevgililer günü öncesinde güzel bir seyahat planı yaparak en güzel Sevgililer Günü hediyesini eşinize armağan edebilirsiniz.

Sevgililer Günü Tatil Mi?

Sevgililer Günü, Türkiye Resmi Tatilleri Takvimi’nde yer alan bir gün değildir. Dolayısıyla resmi olarak tatil olan bir gün değildir. Sevgililer Günü 2022 Pazartesi gününe denk gelmektedir. Hafta içine denk geldiğinden sevdiğinizle rahat rahat vakit geçirebilmek için iş yerinizden izin almanız gerekebilir.

Sevgililer Günü Seyahat Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü 2022 için hafta sonu ile birlikte 3 günlük bir seyahat planlıyorsanız ama henüz karar veremediyseniz doğru yerdesiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz Sevgililer Günü gezilecek yerlerine göz atabilirsiniz.

  • Sevgi Muhabbeti Derin İSTANBUL

Gemilerin gelir peşi peşine,

Şöhretin yayılmış hudut dışına,

Ayrı bir güzellik başlı başına,

Sevgi muhabbetin derin İstanbul.

Aşık Veysel Şatıroğlu – Sevgisi İçimde

Şairlerin dilinden düşmeyen, hakkında binlerce aşk şiiri yazılmış olan İstanbul, Sevgililer Günü için tercih edebileceğiniz en doğru rotalardan birisidir. Aman dikkat! İstanbul’un güzelliği karşısında büyülenip, eşinizi gözden kaybetmeyin.

  • Aşıklar Şehri PARİS

“Aşıklar Şehri” denildiği zaman herkesin aklına şüphesiz Paris gelmektedir. Modası, mimari eserleri, denemeye değer lezzetleri ile Paris, Sevgililer Günü seyahatinizde tercihiniz olabilir.

  • Sular Altındaki Şehir VENEDİK

Venedik, Sevgililer Günü’nde oldukça rağbet gören bir diğer Dünya şehridir. Siz de Venedik’e gelerek gondol ile Venedik sularında gezebilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

  • İspanyol Ezgilerinin Başkenti BARSELONA

Kendinizi hareketli bir müziğe, İspanyol kültürüne bırakmak istiyorsanız tercih etmeniz gereken en doğru yer Barcelona’dır. Birbirinden meşhur plajları, sıcak insanları, harika mimarisi ile Barselona’yı da gezi planınıza dahil etmenizi tavsiye ederiz.

Sevgililer Günü Ucuz Bilet Nasıl Alınır?

14 Şubat Sevgililer Günü uçak biletleri Biletall.com’da! Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarınızdan Biletall.com’u tıklayarak 3 adımda Sevgililer Günü otobüs bileti ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz. Dilerseniz 0 (850) 360 32 58 numaralı Biletall.com çağrı merkezimizi arayarak uzman personel kadromuzdan da destek alabilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.