Seyahat Sevenlere Alabileceğiniz En İyi 20 Seyahat Hediyesi

Seyahat, gezginler için bir paylaşma aracıdır. Tatil fotoğraflarımızı, videolarımızı ve hikayelerimizi hep paylaştık. Airbnb ve Uber gibi şirketler sayesinde evlerimizi, arabalarımızı ve masalarımızı da giderek paylaşıyoruz. Sizin de sevdiğiniz bir gezgine almak istediğiniz hediye fikrine mi ihtiyacınız var? Size zaman ve para kazandıracak 20 hediye fikrini sizin için derledik. Tüm bu hediye fikirleri gezilerinizi daha keyifli ve pratik hale getirmek, sonraki tatilinizde stres yaşamamanız için tasarlanmıştır:

1. Çocuk Bakım Seti

Çocuğuyla seyahate çıkan aileler için çocuklarının ihtiyaç duyduğu ürünler çantalarında çok yer kaplamaktadır. Seyahat sırasında hareket alanını daraltan bu ürünlerin seyahat tipi küçük boyda tasarlanmış bir çantayla taşınması aileleri büyük bir yükten kurtaracaktır. Bebek fırçası, tarak, ateşölçer, tırnak makası, diş fırçası gibi çocuk ihtiyaçlarının yer aldığı bir çocuk bakım seti çocuklu aileler için iyi bir hediye fikri olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/anne-cocuk-urunleri/babyjem-cocuk-bakim-seti-mavi


 

2. Seyahat Şemsiyesi

Dünyanın bazı bölgeleri turistik mevsimlerde dahi yağışlıdır. Gidilecek her yere uzun bir şemsiye götürmek oldukça zor olacaktır. Bu nedenle çantada az yer kaplayan, seyahat tipi bir seyahat şemsiyesi hediye vermek istediğiniz bir gezgine hem yağmurda, hem aşırı sıcaklarda oldukça yardımcı olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/semsiye


 

3. Seyahat Yastığı

Çoğu gezgin yolculukta uyumakta zorlanır. Başını yaslamak için bir yer bulmakta zorlananlar yorucu bir yolculuk geçirecektir. U şeklindeki bir ense yastığı yolculuk sırasında boyun ağrısı yaşamayı önler. Aynı zamanda seyahat şirketlerinin dağıttığı yastıklardan daha kaliteli ve temiz bir alternatiftir.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/biletall-seyahat-yastigi


 

4. Sıcak Su Torbası

Kış aylarında seyahat edilecek ya da yıl boyu soğuk bir ülkeye gidilecekse gidilen yerde özellikle çocuklar için sıcak su torbası bulundurmak yararlı olacaktır. Üşüyen kişinin içine sıcak su doldurup ayaklarının altına koyması biçiminde kullanılan bu torbalar özellikle kış aylarında tam bir gezgin dostudur.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/sicak-su-torbasi


 

5. Göz Bandı

Işıkta uyuyamayan insanlar için seyahat uykusuz geçen bir eziyete dönüşebilir. Karanlık bir ortamda uyumak isteyen, gözleri hassas olan bir sevdiğinize seyahatlerinde kullanması için bir göz bandı hediye edebilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/go-travel-silky-goz-bandi-mavi


 

6. Seyahat Şarj Seti

Eski tip telefonların şarjı uzun süre yeterli olurdu ancak yeni nesil akıllı telefonlarla birlikte artık 1 günde şarjı tükenen telefonlara sahibiz. İçerisinde telefonunuzu birkaç defa doldurabilecek kapasiteye sahip bir databank ve şarj kabloları içeren seyahat şarj seti seyahat sırasında telefon sorunu yaşamasını istemediğiniz bir sevdiğinize verebileceğiniz iyi bir hediye olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/elektronik-urunler/codegen-5600mah-6in-1-seyahat-sarj-seti


 

7. Bavul Kilidi

Yolculuk sırasında bavullarınız hırsızların ve yankesicilerin hedefinde olabilir. Seyahat ederken birçok noktada bavulunuzdan ayrılmanız gerekir ve biri tarafından açılıp açılmadığını göremezsiniz. Yedek anahtarlarıyla birlikte edinilecek bir bavul kilidi özellikle havalimanındaki hırsızlıklara karşı koruyucu olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/valiz-kemer-kilit-urunleri/go-travel-bavul-kilit


 

8. Kulaklık

Seyahat firmalarının geçici olarak verdiği kulaklıklar hem kalitesizdir, hem de hijyenik değildir. Kişiye özel bir kulaklık kullanmak her zaman daha güvenlidir. Müzik dinlemeyi seven bir sevdiğinize seyahat öncesinde seyahat kulaklığı hediye edebilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/elmcoei-renkli-kulaklik


 

9. Kağıt Sabun

Yolculuk sırasında her yerde güvenli sabun bulmak zordur. Sıvı sabunlar çantaya dağılabilir ve kıyafetleri kirletebilir. Bu nedenle seyahate çıkmadan önce tek kullanımlık kağıtlardan oluşan bu sabunlardan edinmek faydalı olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/kagit-sabun


 

10. Taşınabilir Vantilatör

Eğer sıcak iklimli bir lokasyona gidilecekse bütün tatil boyunca bulunulacak yerde klima olup olmadığından emin olamayız. Pil yardımıyla çalışan küçük bir vantilatör böyle ortamlarda gezginleri sıcaktan koruyacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/tasinabilir-vantilator


 

11. Kulak Tıkacı

Bazı insanlar uyurken seslerden rahatsız olabilir ya da yüzerken kulağına su kaçırma problemi yaşayabilir. Sevdiğiniz bir gezgine hediye edeceğiniz silikon kulak tıkacıyla onu havuzdaki bakterilerden koruyabilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/kulak-tikaclari/go-travel-z-zone-kulak-tikaci


 

12. Pasaport Kılıfı

Pasaportlar eğer sık da kullanılıyorsa çabuk yıpranır, yırtılır, hasar görebilir ve işleme alınmayabilir. Bu sorunların önüne geçmek için şık bir pasaport kılıfı kullanabilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/guard-deri-pasaport-kilifi


 

13. Dijital Valiz Terazisi

Uçak biletinizi seyahatten önce valizinizin ağırlığına göre alırsınız. Eğer limitleri aşarsanız ek ücrete tabi olursunuz. Bu nedenle sevdiğiniz bir gezgine hediye edebileceğiniz bir dijital valiz terazisi onu bu sorunu yaşamaktan kurtaracaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/beurer-dijital-valiz-terazisi


 

14. Valiz Etiketi

Havalimanındayken etrafımızdaki insanlarla aynı tip valize sahip olabiliriz. Bu da dikkatsizlik sonucu başkasının valizini almaya neden olabilir. Kullanılacak bir bavul etiketiyle valiz diğerlerinden ayrılabilir, başkalarınınkiyle karışması önlenebilir.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/aksesuarlar/bavul-tasarimli-silikon-valiz-etiketi


 

15. Şifreli Bavul Kemeri

Havalimanında bavulu korumak için geçici bir şifreli kemer kullanılabilir. Ayarlanabilir olduğu için her çeşit bavul ile birlikte kullanılabilen bu kemerler aynı zamanda daha küçük çantaları büyük valizlere sabitler.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/go-travel-bavul-kemeri


 

16. Kart Şeklinde Çakı

Kart biçiminde yapılmış portatif çakılar seyahat sırasında küçük bir bıçak ihtiyacı duyulduğunda can kurtarıcı olabilir. Bu çakılar aynı zamanda Avrupa ve Amerika yasaları içinde, taşınması serbest olan standartlardadır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/kart-caki


 

17. Seyahat Diş Bakım Seti

Diş bakım ürünlerinin çoğunlukla boyutu büyüktür. Bu nedenle seyahatte çok yer kaplarlar. Seyahate götürülen çoğu büyük boy diş bakım ürünü de geri dönmez, israfa sebep olur. Tatilinde diş bakımını aksatmasını istemediğiniz bir sevdiğinize küçük boyutlarda diş fırçası, diş macunu, gargara bulunduran bir bakım seti hediye edebilirsiniz.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/colgate-seyahat-dis-seti


 

18. Traş Makinesi

 

Çoğu traş makinesi elektrik prizine bağlanarak çalışır. Ancak tüm seyahat noktalarında elektrik prizi bulunamayabilir. Böyle durumlarda kullanmak için tasarlanmış usb şarj girişine sahip bir traş makinesiyle yola çıkmak çoğu durumda kurtarıcı olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/go-travel-usb-tiras-makinesi


19. Bagaj Düzenleyici

Bagaj düzenleyici kullanılmayan bavullar açıldığında içinden çıkan çoğu şey karışmış ve kırışmış olacaktır. Bavulun kapasitesi daha çok nasıl yerleşim yapıldığıyla ilgilidir ve bir bagaj düzenleyici bavuldakileri koruduğu gibi kapasitesini artırır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/go-travel-bagaj-duzenleyici-2-li


20. Silikon Şişe

Son yasalarla birlikte uçağa krem, şampuan gibi sıvı yapıdaki ürünler kısıtlı olarak alınmaktadır. Eğer havalimanında sorun yaşamak istenmiyorsa bu tip kozmetik ürünlerin saklanacağı yeniden doldurulabilir ve temizlenebilir silikon şişeler oldukça kullanışlı olacaktır.

Ürün Linki: https://shop.biletall.com/silikon-sise

 

1 Comment

  1. BiletallBlog

    Kart Çakısı çok ilgimi çekti 🙂

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.