Sömestr Tatili Ne Zaman 2021?

2021 yılı sömestr tatili 25 Ocak 15 Şubat tarihleri arasına denk gelmekte. Oldukça uzun olan bu tarihler için güzel bir tatil planı yapabilirsiniz.

Sömestr Tatili Kaç Gün?

2021 yılı sömestr tatili hafta sonlarını da dahil edildiğinde toplam 21 gündür. Oldukça uzun bir tatil olan Sömestr Tatili’nde çocuklarınızın eğleneceği aktiviteler planlayarak onları bir sonraki eğitim dönemi için motive edebilirsiniz.

Sömestr Tatili Önerileri

Sömestr tatili uzun bir tatil olduğu için birçok imkan sunmaktadır. Çocuklarınızın bu zaman zarfında iyice dinlenmesini sağlayacak faaliyetler planlayabilirsiniz.

  • Kamp Yapın!

Çocuklarınızı en güzel motive edebileceğiniz yöntemlerden birisi onları doğa ile adapte etmektir. Kış aylarına denk gelmekte olan bu tatilde güzel bir kış kampı planlayabilirsiniz.

  • Tiyatroya gidin!

Çocuklarınızın okul dersleri kadar sosyal yönlerinin de gelişmeleri oldukça önemlidir. Tiyatro kültürel olarak çocuklarınız için oldukça önemli faaliyetlerden birisidir. Kim bilir belki bir gün sahnedeki sizin çocuğunuz da olabilir.

  • Bir Enstrüman Öğrenmelerini Sağlayın!

Müzik ruhun gıdasıdır ve en iyi öğrenileceği yaş çocuk yaşlarımızdır. Çocuklarınızı müziğe yönlendirerek motive olmalarını sağlayabilirsiniz. Hem özel hem de devlet tarafından verilmekte olan enstrüman kurslarından birisi ile çocuklarınızın müziğe ilk dokunuşuna vesile olabilirsiniz. Kim bilir belki de çocuklarınız Dede Efendi, Itri, Mozart ya da Beethoven gibi son derece yetenekli olup sadece keşfedilmeyi bekliyordur. J

  • Seyahate Çıkın!

Çok gezen mi çok bilir yoksa çok okuyan mı? Bu sorunun cevabı yıllardır tartışılsa da şüphesiz hem çok okuyup hem de çok gezen çok bilir. Eğitim hayatlarının yanı sıra, yeni yerleri keşfetmenin heyecanını da mutlaka hissetmelerini sağlayın. Kış dönemine denk gelmekte olan bu tatil için nereye gidebileceğinize karar veremediyseniz, sizin için daha önce hazırlanmış olan Türkiye’nin En İyi Kayak Merkezleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Sömestr Tatili Ucuz Bilet Nasıl Alınır?

En uygun Sömestr Tatili uçak biletleri Biletall.com’da! Hemen Biletall.com’u ziyaret ederek Nereden – Nereye kısımlarını ve Gidiş – Dönüş tarihinizi dilediğiniz gibi seçebilir, aynı anda en ucuz sömestr tatili otobüs biletini, uçak biletini ve feribot biletinizi bulmak için ortak arama yapabilirsiniz. Sefer seçiminizi de yaptıktan sonra güvenli ödeme yöntemleri ile Biletall.com güvencesinde biletinizi satın alabilirsiniz. En ucuz sömestr tatili biletleri sadece bir tık uzağınızda!

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.