Türk Hava Yolları Uçak İçinde Ne İkram Ediyor?

Uçaklarda ikram edilen yemeklere baktığımız zaman, hava yolu şirketlerinin sık sık kendine has bir tarz oluşturduğunu görebiliriz. Özellikle hava limanları tarafından organize edilen yemeklere baktığımız zaman, bireysel çözümlerde öncelik daha fazla. Türk Hava Yolları, bu konuda oldukça profesyonel çalışmalar hazırlıyor ve ikramlarını da bu sayede daha verimli bir şeklide organize etmiş oluyor. Daha önce de bahsettiğimiz gibi hemen hemen her hava yolu firması konforu kadar yiyecek ve içecek servisiyle de adından söz ettirir.

ucak-yemekleriBu kapsamda yapılan çalışmalara bakınca şunu görebilirsiniz, her türlü yemeği ve içeceği organize edebileceğiniz uçuşlarda, önemli olan detay uçuş süreniz ve yolculuk ettiğiniz uçuş sınıfına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu yüzden önceden bilgi sunarak ve yemek tarzınızı gösteren yiyecek servislerini hava yolu şirketine bildirmeniz, işlerinizi hızlandıracaktır. Bu yüzden yemekler, genellikle beklentilerine göre hazırlanmaktadır. Yüzlerce yolcunun beğenisini kazanacak lezzetleri sunmak kolay olmadığı için, hava yolu şirketleri çeşitli firmalar ile bu çalışmayı sürdürüyor ve kolay bir çözüm üretmeye devam ediyor. Bu nedenle tüm hava yolları başarılı catering firmalarıyla çalışmaktadır (daha önce de bahsettiğimiz gibi). Bu sayede hem leziz menüler ortaya koymakta, hem de müşterilerin en verimli şekilde uçuşunu sürdürmesinde alt yapı sağlamaktadır. Uçaklarda sunulan yemekler uçuşun süresine bağlı olarak hazırlanmaktadır. Uzun süreli uçuşlarda servis edilen yiyecekler ile kısa süreli uçuşlarda verilen yiyecekler aynı değildir. Çünkü yemeğin sunum süresi, hazırlanma süresi ve tüketim süresi oldukça önemlidir. Bu tarz seçenekler ile yemeklerin ayrımını daha rahat bir şekilde yapabiliyoruz.

turk-hava-yollari-yemekleriTürk Hava Yolları uçak içinde genellikle sandviç, tatlı, salata, patlıcan salatası ve benzer yemekler sunuyor. Bu hafif yemekler, kısa süreli uçuşlarda oldukça önemli bir çözüm yaratır iken, uzun süreli uçuşlarda ve business uçuşlarında, genellikle tercihler daha da önemli oluyor. Özellikle çeşitli balık yemeklerinden tutun da, isteğe göre organize edilen soslu yemeklere varıncaya kadar, geniş bir yemek seçeneğini bizlere sunuyor Türk Hava Yolları. En güzel hava yolu yemekleri konusunda ödül alan Türk Hava Yolları, servis konusunda kendini geliştirmeye durmadan devam ediyor. Bireysel uçuşlardan tutun da, birkaç kişilik uçuşlara varıncaya kadar kesinlikle kaçırılmayacak seçenekler sizleri bekliyor. Uçağın kalkışından kısa bir süre sonra başlanan yiyecek ve içecek servisi, yolculuğun en güzel anlarından biri. Hele bir de karnınız kurt gibi aç ise o anı iple çekiyorsunuz. Eğer özel bir yemek tercihiniz varsa, uçak bileti alırken yiyecek seçimini belirleyebiliyorsunuz. Bu bilgiyi daha önce de sunmuştuk aslında lakin burada önemli olan detay şu; uçak yolculuklarında Türk Hava Yollarında organize edilen yemekler, öncesinden ayarlanıyor, organize ediliyor.

Özel olarak talep ettiğiniz hizmetleri uçuştan en az 24 saat önce hava yolu şirketine bildirebilirsiniz. Böylece uçakta olmayan ve ihtiyacınız olan yiyecekler temin edilir. Eğer herhangi bir yiyeceğe alerjiniz varsa bunu da uçuştan en az 24 saat önce ileterek size özel yiyecek ve içecek hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

THY-ikram-menusu

Sıcak içecek istiyorsanız dilediğiniz zaman kabin ekibinden rica edebilirsiniz. Kalkış ve iniş anı dışında her türlü yiyecek ve içecek servisi yapan uçaklarda atıştırmalık lezzetlerde bulabilirsiniz. Uçuş esnasında yeme, içme keyfini yaşarken zamanın nasıl geçtiğini de anlamıyorsunuz. Hem ucuz uçak bileti alıp hem de uçuş sırasında bir şeyler atıştırmak istiyorsanız, seçtiğiniz hava yolu şirketinin ikram koşullarını kontrol etmeyi unutmayın. Özel aperatif seçenekler ile de kendinize has seçeneklerinizi oldukça özverili bir biçimde yineleyebilirsiniz. Bu yüzden uçak yolculuklarında Türk Hava Yollarını tercih edenler, rahatlıkla ücretsiz ikramlardan yararlanabiliyor. Sizler de bu denge ile kendinize has çalışmaları en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Türk Hava Yolları Biletini Bul »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.