Türkiye’den Online Olarak Gezebileceğiniz Yerler

İnternet Türkiye’nin güzel yerlerini evinize hatta artık elinize getirmektedir. Cep telefonları, tabletler ve bilgisayarlarla istediğimiz her yeri evimizden gezebilir ve kendimizi yormadan bunu gerçekleştirebiliriz. Özellikle pandemi zamanında gidemediğimiz yerlere online olarak ziyaretçi olabiliriz. Şimdi hep birlikte, Türkiye’nin dört bir yanında ki tarihi ve doğal güzellikleriyle sizleri oldukça fazla etkileyecek olan yerlerde gezintiye çıkalım. Haydi, hiç yorulmadan hatta yerinizden kalkmadan bize katılın.

Kapadokya, Nevşehir

Tarihin ve coğrafyanın muhteşem güzelliklerini yansıtan Kapadokya’da gezilecek, görülecek o kadar çok yer var ki, mutlaka gidip görmeniz gerekmektedir. Ülkemiz içerisinde görülmesi gereken en önemli noktalardan biri olabilir. Tüm Dünya’yı, ülkemizi çok fazla etkileyen pandemi sürecinde seyahat edemediğimiz için evlerimizden bu güzellikleri gezebilir, ziyaret edebiliriz. Sizler için Kapadokya sanal turunu elinize getirdik. Tek bir tıkla Kapadokya’yı gezebilirsiniz.

Yedigöller, Bolu

Yedigöller denildiğinde aklımıza müthiş bir kar postal görüntü gelmektedir. Manzarası, içerisindeki o mükemmel renk uyumları bizi büyülemektedir. Keyifli zamanlar geçirmek ve ülkemizin bu mükemmel doğal güzelliğine şahit olmak için mutlaka burayı ziyaret etmelisiniz. Ancak tüm Dünya’yı, ülkemizi çok fazla etkileyen pandemi sürecinde seyahat edemediğimiz için evlerimizden bu güzellikleri gezebilir, ziyaret edebiliriz. Sizler için Yedigöller sanal turunu elinize getirdik. Tek bir tıkla burayı keyifle gezebilirsiniz.

Gelibolu, Çanakkale

Tarihin en önemli, en değerli mücadelelerine önderlik eden Çanakkale bizler için çok önemlidir. En değer verdiğimiz şehirlerden biridir. Herkesin mutlaka görmesi gereken, şahitlik etmesi gereken önemli bir yerdir. Seyahat planlarınıza ekleyip tarihin o acılarına şahit olmalısınız. Ancak tüm Dünya’yı, ülkemizi çok fazla etkileyen pandemi sürecinde seyahat edemediğimiz için evlerimizden bu seyahatleri gerçekleştirebiliriz. Sizler için Çanakkale sanal turunu elinize getirdik. Tek bir tıkla burayı gezebilir, tarihimize tanıklık edebilirsiniz.

Pamukkale, Denizli

Antik çağlardan bu güne dek devam eden bir Pamukkale kültürü vardır. Şifa arayanların özellikle ilgisini çekmektedir. Ayrıca UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde de yer almaktadır. İçerisinde ki sularda yer alan minerallersin çok fazla etkisi olduğu düşünülmektedir. Bu mineraller sayesinde de kar beyaz bir manzarası vardır. Pamukkale’yi pandemi döneminde ziyaret edemeyeceğiniz için sizlere evlerinizde seyahatinizi gerçekleştirmeniz için sanal tur yapma imkânı sunulmaktadır. Bunun için de linke tıklamanız yeterlidir.

Frig Vadisi, Afyonkarahisar

Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya arasında yer almaktadır. Tarihi milattan öncelere dayanmaktadır. Frig Krallığı’na ait olduğu bilinmektedir. İçerisinde birçok tarihi yapı yer alır. Kral Midas efsanesi de burayla alakalıdır.  Klise, kale kalıntıları ve daha birçok kalıntı ile adeta bir açık hava müzesi özelliğindedir. Bu eşsiz tarihe eşlik etmek için sizlere sunulan sanal tura katılabilirsiniz.

Göbeklitepe, Şanlıurfa

Tarihin sıfır noktası diyebiliriz. Şanlıurfa’da yer almaktadır. Burası insanların eliyle yaptığı bilinen en eski ibadet yeridir. Oldukça dikkat çekici ve büyüleyicidir. Neredeyse 12 bin yıl öncesine dayanmaktadır. Bu büyüleyici yere gitmek pandemi döneminde oldukça zor olduğu için sizlere sunulan sanal tur ile seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için de linke tıklamanız yeterlidir.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.