Yeni Havalimanı’nda Hangi Seferler Var ?

76,5 milyon metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Havalimanı, 29 Ekim’de Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov’dan, Moldova Cumhuriyeti Gagauz Özerk Yeri Başkanı Irına Ylah’a kadar birçok devlet başkanının katılımıyla açıldı. Dünya’da büyük yankı uyandıran İstanbul Havalimanı hakkında sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz ve bugünkü konumunuz İstanbul Havalimanı’nda hangi seferlerin olacağı.

Şu an için İstanbul Havalimanı’nda, 120 ülkeye uçuş yapan, dünyanın en iyi 4.havayolu firması olan Türk Hava Yolları’nın seferleri bulunmakta.  Havalimanından 31 Ekim’de kalkış yapan ilk uçak TK2124″ koduyla İstanbul Yeni Havalimanı (ISL) – Ankara Esenboğa Havalimanı (ESB) seferini gerçekleştirdi.

31 Ekim’de gerçekleşen bu ilk uçuşun ardından 30 Aralık tarihine kadar yeni havalimanından yapılacak olan diğer seferler ise aşağıdaki gibidir.

İç Hatlar:

Dış Hatlar:

500 uçak park kapasiteli toplam 6,5 milyon metrekare büyüklüğünde aprona sahip olan yeni havalimanı, günlük 3 bin 500 iniş-kalkış kapasitesi ile Dünya’daki en çok uçuş yapılacak olan havalimanı olma özelliği taşıyacak. Ayrıca yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine de sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı Dünya’da ses getirmeye devam ediyor.

İstanbul Havalimanı’na Ucuz Uçak Biletleri Biletall.com’da >>

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.