Yılbaşı Yaklaşırken Sevdiklerinize Alabileceğiniz 10 Hediye Önerisi

Yılbaşı’na haftalar kala hepimizi bir hediye telaşı sardı. Sevdiklerimize, eşimize, dostumuza, aile büyüklerimize, çocuklarımıza ya da iş arkadaşlarımıza alacağımız hediyeler için heyecanlanmaya ve ne alsak telaşına düştük. Onları sevindirecek o kadar çok hediye alternatifi var ki. Bu kadar çok seçenek içinden sevdiklerinize en uygun hediyeye karar verebilmeniz için sizlere minik bir liste hazırladık.

1. İstiridye İçinde İnci Kolye

İnci tanelerinin oluşması ve parlaklıklarını kazanmaları çok uzun bir süreçte gerçekleşir. Bu yüzden inci kolyelerin apayrı bir önemi vardır. Bağlılıkların önemini, aradaki hislerin kuvvetliliğini anlatırlar hediye verilen kişiye. Sevdikleriniz için eşsiz bir hediye almak istiyorsanız, istiridye içinde bir inci kolye onları fazlasıyla mutlu edecektir.

2. Ahşap Geyik Dekoru

Sadece yılbaşında değil yılın her zamanı sevdiklerinizin evlerini süsleyebilecek geyik dekoru salonda, oturma odasında ya da yatak odasında kullanılabilir. Bu hediyenin üzerine isim yazdırabilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

3. Yılbaşı Yastıkları

Yılbaşı’na özel minik yastıklar, sevdikleriniz için özel bir hediye olabilir. Koltukları süsleyen bu şirin minderlere yaslanarak dinlenen sevdikleriniz, sizi ve birlikte geçirdiğiniz yılbaşını hiç unutmayacaklar.

4. İsimli Tahta Tepsi

Üzerinde hediye edeceğiniz kişinin isminin yazdığı ip saplı tahta tepsiler bu ara oldukça popülerleşmeye başladı. Mutfakları süsleyen, kahveleri renklendiren bu şık tepsiler hem sağlıklı hem de oldukça gösterişli.

5. Kupa Kılıfı

Sıcacık kahveler, bu kupa kılıfları ile çok daha keyifle içilsin istiyorsanız, yılbaşında bu harika hediyeyi tercih edebilirsiniz. Örgü örmeyi biliyorsanız bu şirin kılıfı siz de örebilirsiniz. Sıcak kupa bardakları tutmayı kolaylaştıran ve içenin içini daha çok ısıtan kupa kılıflarıyla sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

6. Kişiye Özel Led Gece Lambası

Son dönemlerde oldukça popülerleşen isme özel hediyeleri her yerde görmeye başladık. Led gece lambalarına isim yazdırabilir ve yılbaşı gecesine özel bir mesaj bırakabilirsiniz. Gece boyu yanan lambayı gördükçe, sevdikleriniz sizi sevgiyle anımsasın. Yılbaşında sevdiklerinizin yanına gidecekseniz Biletall.com yanınızda. En ucuz yılbaşı uçak biletini hemen alabilirsiniz.

7. Yılbaşı Kurabiyeleri

Yılbaşı için birbirinden leziz kurabiyeler yapabilir ve onları küçük kurdelelere sararak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Dilerseniz her bir kurabiyenin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazarak kurabiyeleri daha özel hale getirebilirsiniz.

8. Anne Kız Önlüğü

Mutfaktan çıkmayan annelere ve onların yemeklerine doyamayan miniklere ne alsam diye düşünmeye gerek yok. Anne kız önlükleri, annelerle çocukların birlikte eğlenerek harika yemekler yapabilmeleri için aynı desende ve farklı bedenlerde tasarlanır. Yılbaşına özel desenlerle süslenmiş mutfak önlükleriyle hem çocukları hem de anneleri mutlu edebilirsiniz.

9. Bonsai

Bitkileri seven dostlarınıza dünyanın en küçük ağacını hediye etmeye ne dersiniz? Evlerinde kocaman bir dünya yetiştirmek isteyenler için harika bir seçenek olan Bonsailerle salonlara renk ve nefes gelsin. Şık bir hediye paketi ile süsleyerek verebileceğiniz bu özel ağaçlar hem anlamlı hem de çok değerlidir.

10. Yılbaşı Fincanı

Kıpkırmızı, yılbaşı figürlü kahve fincanları ile sevdikleriniz kahvelerine doyamayacak. İçine konacak kahve kadar, dışının süsleri ile etrafa canlılık katan bu fincanlar, yılbaşında verebileceğiniz özel hediyelerden biridir.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.