Yılbaşında Sevdiklerinize Alabileceğiniz En Güzel Hediyeler

2016 Yılının tamamlanmasına, yeni bir yıla adım atmamıza sayılı günler kaldı. Yeni yılın yaklaşması ile akıllara gelen en önemli 2 soru var. Bunlardan birisi “Yılbaşında Türkiye’de nereye gidilir?“, diğeri ise “Yılbaşında sevdiklerime hangi hediyeleri alabilirim?” oluyor. Sizlere yardımcı olabilmek için, Biletall ailesi olarak yılbaşında sevdiklerinize verebileceğiniz  bayanlar ve erkekler için 8 farklı mükemmel yılbaşı hediyesi hazırladık.

 

Bayanlar İçin Alınabilecek En İyi Yılbaşı Hediyeleri

 

  • Eğlenceli Bir Yılbaşı İçin; Konser Bileti

yilbasi-konseri

Eğer yılbaşını birlikte eğlenerek geçirmek istediğiniz birisi var ise, yılbaşını evde oturup, mısır patlatıp tombala oynayarak geçirmek yerine, size en yakın yerdeki yılbaşı etkinliklerini araştırıp 2 kişilik veya arkadaş gruplarınız ile birlikte gitmeniz için konser bileti alarak sürpriz yapabilir ve yeni yıla eğlenerek girebilirsiniz.

 

  • Seyahat Eden Bayanlara; Kozmetik Çantası

kozmetik-cantasi

Hediye almak istediğiniz kişi sürekli seyahat eden birisi ve onu düşündüğünüzü belli etmek istiyorsanız kesinlikle seyahat dostu kozmetik çantasını hediye edebilirsiniz. Seyahatleri sırasında kozmetik eşyalarını kaybeden bayanlar için tasarlanmış bu çantayı seyahatleri sırasında kullandıkça sizi hatırlayacağına emin olabilirsiniz.

Çoklu Kozmetik Çantasını incelemek ve sipariş vermek için Tıklayın >> 

 

  • Bayanların Vazgeçilmezi; Çanta

bayan-canta

Bayanların en çok beğendikleri hediyelerin başında gelir çantalar. Bir bayanın dolabında ne kadar çanta olursa olsun, ona bu hediyeyi götürdüğünüzde kesinlikle mutlu olacaktır. Bayanların özellikle geniş ve renkli çantalardan hoşlandığını da söyleyelim. 🙂

 

  • Bir Diğer Vazgeçilmez; Ayakkabı

yilbasi-hediyesi-ayakkabi

Bayanlar için çanta nasıl vazgeçilmez bir hediye ise, ayakkabılar da öyledir. Bir bayan ayakkabıya asla hayır demez. Tabii ki burada ayakkabı seçimleri konusunda dikkatli olmalısınız. Hediye alacağınız kişinin tarzına ve önem verdiği kriterlere göre ayakkabı seçiminde bulunmanız gerekir. Ayakkabı hediyesi için sizlere verebileceğimiz en büyük ipucu; daha önce birlikte gezerken “bu ayakkabı çok güzelmiş, beğendim.” gibi bir söyleyişini duyduysanız, çok fazla düşünmeden hemen onu hediye almalısınız. 🙂

 

  • Romantik Kişiler İçin; Sürpriz Akşam Yemeği

surpriz-aksam-yemegi

Yılbaşını sakin bir şekilde geçirmek istiyorsanız, önerebileceğimiz en iyi seçenek güzel bir manzara eşliğinde sürpriz akşam yemeği olacaktır. Özellikle İstanbul’da bu tarz gidebileceğiniz çok fazla mekan bulunmaktadır. Yalnız yılbaşı yoğunluğu olacağı için bir kaç gün önceden rezervasyon yaptırmayı unutmayın. 🙂

 

  • Kokuya Önem Veren Bayanlara: Parfüm

hediye-parfum

Hangi hediyeyi alacağınıza karar veremediniz veya hediye konularında hiç iyi değilseniz, en iyi seçeneklerden birisi parfüm olabilir. Sevdiğiniz kişilerin hangi tür kokulardan hoşlandığını bilirsiniz. Güzel bir hediye paketi ile beğendiğiniz bir parfümü hediye ederek günü kurtarabilirsiniz. 🙂

 

  • Eliniz Boş Gitmeyin; Çiçek

yilbasi-hediyesi-cicek

Yılbaşını çeşitli sebeplerden dolayı evde geçirmek zorundaysanız en azından eve giderken güzel bir çiçek götürmeniz gerektiğini unutmayın.

 

  • Hazır Yılbaşı Paketleri

yilbasi-sepeti

İçerisinde yılbaşı konseptli kupa bardaklar, sevimli peluş hayvanlar, çikolatalar, çiçekler ve benzer şekilde çeşitli hediyeler bulunan bir yılbaşı sepeti hediyesi yapabilirsiniz.

 

Erkekler İçin Alınabilecek En İyi Yılbaşı Hediyeleri

 

  • Geç Kalan Erkekler İçin: Kol Saati

erkek-kol-saati

Erkekler için alınabilecek hediyelerin en başında kol saatleri gelir. Bir erkek için hediye seçmekte zorlanıyorsanız, alacağınız kişinin giyim zevklerine göre bir saat hediye edebilirsiniz.

 

  • Seyahat Eden Erkekler İçin: Boyun Yastığı

seyahat-yastiklari
Erkekler özellikle seyahat ederken kendilerini rahat hissetmek, yolculuk sırasında dinlenmek isterler. Eğer hediye almak istediğiniz kişi seyahatlere çıkıyor ise bu boyun yastığı ile onu ne kadar düşündüğünüzü hissettirebilir, seyahatlerini rahat ve huzurlu geçmesini sağlayabilirsiniz.

Boyun Yastığını Biletall Shop’tan Ücretsiz Kargo ile Hemen Sipariş Verebilirsiniz. İncele >>

 

  • Hiç Bir Erkeğin Hayır Diyemeyeceği: Playstation / Oyun Konsolu

playstation

Erkeklerin asla ama asla hayır diyemeyeceği şeylerden birisi Playstation, Xbox veya diğer oyun konsollarıdır. Bir erkeğin verdiğiniz hediye ile %100 mutlu olmasını istiyorsanız tam buna göre bir hediye. Eğer hediye alacağınız kişinin zaten bir oyun konsolu var ise, arşivinde bulunmayan özellikle yeni çıkan FIFA, PES, NBA gibi spor oyunları veya Battlefield, COD, Far Cry gibi FPS oyunlarından birisini hediye edebilirsiniz.

 

  • Bakımlı Erkekler İçin: Traş Makinesi

tras-makinesi-seyahat

Bakımlı bir erkek için alınabilecek en iyi hediyelerden birisi traş makinesidir. Özellikler erkeklerin yanlarında taşıyabilecekleri boyutlarda ve özelliklerde olan traş makineleri çok zor zamanlarda hayat kurtarabilir. Aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebileceğiniz traş makinesini seyahatlerde, iş yerinde bir toplantıya girmeden önce veya bir yere yetişmeden önce istediği her yerde acil bir durumda rahatlıkla kullanabilir.

Traş Makinesini İncelemek ve Ücretsiz Kargo ile Hemen Sipariş Vermek için Tıklayın >>

 

  • Çabuk Eskiten Erkekler İçin: Cüzdan

erkek-cuzdan

Erkeklerin günlük yaşamlarında en fazla kullandıkları kişisel eşya cüzdandır. Haliyle çok çabuk eskimektedir. Bir erkek için alınabilecek değerli hediyelerden birisidir. Bir erkek için yeni bir yıla girerken, yeni bir cüzdan hiç fena olmaz. 🙂

 

  • Resmi Giyinmeyi Sevenlere: Kravat / Kol Düğmesi

kravat-kol-dugmesi

Özellikle iş yerlerinde veya günlük yaşamlarında takım elbise giymeyi seven erkekler için kravat ve kol düğmesi vazgeçilmezdir. Yılbaşı hediyesi için kravat ve kol düğmesi hediyeniz gayet uygun olabilir.

 

  • Tuttuğu Takıma Ait Hediyelik Eşyalar

taraftar-hediyelik-esyalar

Spor tutkunu erkekler için tuttukları takımlar çok önemlidir. Özellikle tuttuğu takım için fanatik bir futbol sever ise bu tarz hediye almanız için çok daha önemli bir sebebiniz vardır. Erkekler tuttukları takımların kaşkol, tişört, sweatshirt, ayakkabı vb. eşyaları üzerinde taşımaktan mutluluk duyarlar.

 

Bu yıl için sizlere hazırladığımız yılbaşı hediyeleri önerilerimiz bu kadar, umarız sizlere yardımcı olabilmişizdir. 🙂

2017 Yılının herkes için sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileği ile, iyi yıllar dileriz. :

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.