Biletall’dan Satın Alınan Otobüs Bileti Farklı Bir Otobüs Firması ile Değiştirilebilir Mi?

Teknolojinin insanlığa sunmuş olduğu en büyük fayda şüphesiz internet olmuştur. İnternet üzerinden insanlar birçok avantaja sahip olabilmektedirler. Online olarak alışveriş yapmak, istenilen her konuda araştırmalar yapmak, dünyanın bir ucunda bulunan bir noktadan yine dünyanın diğer ucunda bulunan farklı bir nokta ile saniyeler içerisinde iletişim kurmak bu avantajlardan bazılarıdır. Ulaşım sektörü adına da internetin insanlığa sağlamış olduğu bu avantajları en iyi bir biçimde müşterilerinin huzuruna Biletall.com getirmiş ve onlara büyük kolaylıklar ile seyahat etmeleri için büyük bir hizmet sunmaktadır.

Otobüs seyahatlerinizde hem lüks hem de hesaplı yüzlerce firmayı karşılaştırarak internet üzerinden otobüs seyahati biletleri satın almanıza olanak sağlamakta olan Biletall.com, bu hizmeti ile seyahatlerinizde siz müşterilerinin  doğru otobüs firmasını seçmesini   kolaylaştırmaktadır. Bunların dahilinde bilet rezervasyonları da yaptırabilme olanağı tanımakta olan Biletall.com ile yine kolaylıkla almış olduğunuz otobüs seyahat biletlerinizi yine kolaylıkla iptal ettirebilmektesiniz. Sizlere sunmuş olduğu hizmet bununla da sınırlı kalmayıp, Biletall.com bünyesinde bulunan bir otobüs firmasından satın almış olduğunuz otobüs seyahat biletini, yine bünyesinde bulunan tercih ettiğiniz farklı bir otobüs firması ile değiştirme olanağını da sizlere sunmaktadır. Bu durum için satın almış olduğunuz biletiniz iptal edilerek eski biletinizin parası tarafınıza iade edilip, tekrar tercih ettiğiniz farklı bir otobüs firmasından gerekli ücreti yatırarak, kolaylıkla oturduğunuz yerden arkanıza yaslanıp değişim işlemini gerçekleştirebilmektesiniz. Bu yazımızda Biletall.com adresinin sizlere sunmuş olduğu bilet değiştirme hizmeti ile sağlayacağı dört avantajdan bahsedeceğiz.

Biletall’ın Avantajları

1) Güzel bir hafta sonu geçirmek üzere gitmek istediğiniz bir yerden son dakika vazgeçebilmek ve belirlediğiniz başka bir yere seyahat edebilmek özgürlüğü

beeBlog-42Stresli geçen bir haftadan sonra hafta sonunu değerlendirebileceğiniz muhteşem onlarca yer ülkemizde bulunmaktadır. Yaklaşan hafta sonu ile beraber ailenize sürpriz yapmak amacıyla küçük bir gezinti yapabileceğiniz bir yere aldığınız biletler ile onları sevindirmeyi amaçlamaktasınız. Ailenize biletleri gösterdiğiniz zaman “keşke o yere değil, şu yere bilet alsaydın” gibi ailenizin gösterebileceği bir tepki gibi ihtimallerle karşılaşabilirsiniz. Sizlere sağlanan otobüs seyahat bileti değişim hizmeti[/highlight] ile bu durum sizlerde hiçbir olumsuzluk teşkil etmez ve müşteri hizmetleri çağrı hattı ile iletişime geçerek istediğiniz doğrultuda değişiminizi güvenle yapabilirsiniz. Yine yaklaşan tatil ile kafanızda tam olarak tatil sürecinde nerede bulunmak istediğinizi belirleyememektesiniz. Bu durum ile ufak çaplı araştırmalar sonucu bir yer seçtiniz ve bu yer için otobüs biletinizi Biletall.com üzerinden temin ettiniz. Daha sonra arkadaşlarınızdan ya da çevrenizde bulunan kişilerden gideceğiniz yerler hakkında olumsuz bilgiler aldınız ve kafanızda bu yere gitmek yerine onların önerdiği ve merak ettiğiniz başka bir yere gitme isteği oluştu . Bu durumda da tek yapmanız gereken müşteri hizmetleri çağrı merkezine ulaşmanız ve gerekli bilet değişim hizmeti talebinizi iletmenizdir.

 

2) Biletall.com bünyesindeki firmadan almış olduğunuz otobüs seyahat biletinizi yine Biletall.com bünyesinde bulunan ve daha ucuz bilet fiyatlarına sahip olan başka bir firma ile değiştirebilme özgürlüğü

Seyahat etmek istediğiniz yer için ufak çaplı otobüs seyahat bilet fiyatları hakkında bir araştırma yapmadan satın almış olduğunuz biletinize nazaran daha sonra ucuz biletler ile karşılaşmanız durumunda bu husus sizler için bir olumsuzluk oluşturmamaktadır. Yine Biletall.com bünyesinden satın almış olduğunuz biletinize göre yine Biletall.com bünyesinde bulunan başka bir firmada daha ucuz bir bilet [/highlight] ile karşılaşırsanız bu durum içinde tek yapmanız gereken sadece müşteri hizmetleri çağrı merkezini aramak ve bilet değişikliği talebinde bulunmak olacaktır. Biletall.com bünyesinde verilen bir hizmet olarak gideceğiniz yerlere hizmet vermekte olan farklı firmaların karşılaştırılması ile en uygun olan firmaların seçimleri yapılabilmektedir. Bazen tercih edilen firmanın aksine diğer firmalar zaman geçtikçe otobüs seyahat bileti fiyatlarında ucuzluğa gidebilmektedirler. Bu durumla karşılaşmanız durumunda yine yapmanız gereken müşteri hizmetleri çağrı merkezinden istediğiniz doğrultudaki bilet ile satın almış olduğunuz bileti değiştirmek kadar kolay olacaktır.

 

3) Daha önce almış olduğunuz otobüs biletinin içerdiği saatlere nazaran daha uygun hareker saatlerine uygun olan bir firma ile bilet değiştirebilme özgürlüğü

Kapsamlı olarak araştırma yapmadan Biletall.com üzerinde bulunan bir firma hizmetinde satın alınmış olan otobüs seyahat biletinin, daha sonra fark edilen ve daha uygun olduğu düşünülen yine Biletall.com bünyesinde ki başka bir otobüs firması ile değiştirilebilme imkanı yine Biletall.com farkı ile sizlere sunulmaktadır. Her türlü olumsuzluğa karşı seçtiğiniz firmanın otobüs seferi rötar yapabilme durumu vardır. Bu durumda yine yapmanız gereken Biletall.com adresinden sizlere uygun olan otobüs firmasının seçimi ve müşteri hizmetleri çağrı merkezinden sizler için uygun olan otobüs seyahat bileti değişikliğini talep etmeniz[/highlight] işlemidir. Sadece Biletall.com ile sunulmakta olan avantaj ile otobüs seyahat biletinizi istediğiniz saate ve istediğiniz firma ile kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Bu avantajlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken Biletall.com üzerinden arkanıza yasalanarak güvenli bir alışveriş ile kendi bünyesinde bulunan otobüs firmalarından otobüs seyahat biletinizi temin etmeniz!

 

4) BİLETALL.COM FARKI İLE EŞSİZ BİR HİZMETE SAHİP OLMAK!

Biletall Call Center 7/24 müşteri desteği sunmaktadır.

Otobüs seyahatleri için müşterilerine her türlü kolaylıklar sağlamakta olan Biletall.com, aynı zamanda bu alanda verilen en benzersiz hizmeti de sizlere sunmaktadır. Bünyesindeki herhangi bir firmadan alınmış olan otobüs seyahat biletlerini herhangi bir olumsuz durumda ya da vazgeçme kararlarından sonra yine bünyesinde bulunan farklı bir firma ile bilet değişimi yapılabilmesi hizmetini müşterilerine sunmaktadır. Kararlarınızdan çabuk vazgeçen birisi olmanız ya da olumsuzluklarla karşılaşmanız sizleri seyahat sürecinizde kötü yönde etkilemesinin önlenmesi bu hizmet ile Biletall.com tarafından hedeflenmektedir. Araştırılmadan ya da ani olarak verilen kararların sizleri olumsuz etkilememesi için önemli bir hizmet olan ve özgür seyahat uygulamasını hayata geçirmiş olan Biletall.com avantajlarından sizlerin de yararlanması bir tık kadar uzağında! Biletall.com, farkını tercih ettiğiniz ilk günden itibaren sizlere sınırsız hizmetlerini sunacaktır!

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.