Uçak Konforunda Seyahat Edebileceğiniz Otobüs Tipleri

Tatil mevsimi geldi, yolculuklar da başlıyor. Peki uçakla mı, otobüsle mi varacağız tatil mekanımıza? Günümüzde otobüsler eski hallerine hiç de benzemiyor. Güvenlik açısından olsun, performans ya da tasarım yönleriyle olsun, oldukça ileri seviyelere ulaşılmış durumdalar. Öyle ki bazı otobüslerin rahatlığı uçak konforu ile yarışabilir durumda. Konforu ile öne çıkan ve Biletall olarak sizler için seçtiğimiz otobüsleri ilgililere sunuyoruz. En konforlu seyahat etmek için otobüs biletiniz Biletall.com’da sizleri bekliyor.

1. Mercedes-Travego

mercedes-travego

Mercedes-Benz, otobüslerini tasarlayıp üretirken mühendislerinin geliştirmiş oldukları yeni nesil motorlarla, daha iyi performans sağlamasını hedefliyor. Bunu yaparken de Mercedes, eski modellerine göre daha çevreci ve tasarruflu olmayı başarıyor. Tabi işin yolcular açısından en önemli kısmı yine konfor oluyor. Özellikle birkaç saatten daha fazla zaman alan uzun yollarda, rahatlığın önemi daha da artıyor. Mercedes’in Travego modeliyse bu ihtiyaca yeterince cevap verebilecek nitelikte. Sahip olduğu ferah iç tasarımıyla ise huzurlu bir yolculuk yapmanızı mümkün hale getiriyor.

2. Setra-S 517 HDH

setra-s

Setra, otobüs şirketlerince fazlaca tercih edilen markalardan biridir. Setra da yolcularına güvenli bir yol deneyimi sunmak için birçok özelliği bir araya getirmiş. Setra’nın  bu modeli yolcular için büyük bir bagaj kapasitesi de sağlıyor. İç kısmının dizaynı kadar rahatlığı da tatmin edici.

3. Temsa-Maraton

temsa

Temsa’nın Maraton’u, zevkli ve rahat iç tasarımıyla yolculukları huzurlu hale getiriyor. Kötü ve olumsuz hava şartlarına karşı yol tutuşu sağlayan Maraton, yolcuların güvenliğini es geçmiyor. İç aydınlatmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran model, uçak konforunda bir otobüs yolculuğu için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

En Uygun Otobüs Bileti Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayın »

4. Neoplan-Tourliner

tourline

Neoplan, müşterilerine güvenli bir yolculuk deneyimi vaadediyor. Elektronik fren sistemi, şerit koruma sistemi gibi özellikleriyle Tourliner’ın güvenilirliğini adeta ispatlamaya çalışıyor. İç tasarımına bakacak olursak, büyük camları sayesinde yolculuk boyunca dışarıyı keyifle izleme imkanı sunuyor. Aynı zamanda kollarınızı, bacaklarınızı rahatça hareket ettirebilmeniz için Tourliner geniş iç mekana sahip.

5. MAN-Lion’s Coach

man-lion

MAN, yolcularına çok daha üst düzeyde konfor sağlamak için kişiye göre ayarlanabilen servis setleri sunuyor. Geniş kullanım alanı sunan, ergonomik olarak kendini geliştiren Lion’s Coach ile uzun yolculuklar eskisine nazaran çok daha konforlu geçecektir.

Tüm Türkiye İçin Otobüs Bileti Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayın »

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.