Düğün Sezonu Açıldı, Balayı Planları Başlasın!

Bahar ve yaz ayları düğünler için en güzel vakitlerdir, elbette balayı için de öyle. Yoğun düğün telaşının ve stresinin ardından masmavi deniz ve kumsallarla buluşmayı kim istemez? Öyleyse gelin mavinin, yeşilin, huzurun, sessizliğin, romantizmin hakim olduğu yerlere götürelim sizleri.

Bali

Bali

Endonezya’nın en bilinen adalarından olan Bali’ de balayı yapma planını mutlaka gözden geçirmelisiniz. Çok sayıda tapınağı olan, doğanın tüm güzelliklerini hiç sakınmadan ortalığa saçtığı, gezilecek, görülecek çok sayıda yerin olduğu bu adada havuzlu bir villa kiralayabilir ya da geleneksel ve yerel olarak dizayn edilmiş otelleri tercih edebilirsiniz.

Santorini

Santorini

Ege taraflarının bizler için hiç eskimeyen, aksine her geçen yıl daha da değerli hale gelen güzellikleri olduğu aşikar. Ege Denizi’ nin balayı için en çok tercih edilen turistik Yunan adalarından Santorini’ de, beyaz boyalı evler, renkli, sıcacık sokaklar dikkat çekiyor. Adadaki volkanik Perissa ve Kamari kumsalları oldukça popülerdir ve bu adada gün batımını izlemek oldukça keyiflidir. Santorini’de iyi hizmet sunan çok sayıda otel bulunmaktadır.

Biletall.com’dan En Ucuz Santorini Uçak Biletini Bul »

Venedik

venedik-kanal

Romantik ülke İtalya’nın romantik şehri Venedik… Öyle ki “Avrupa’nın en romantik şehri” unvanına sahip. Nehirler arasında kalmış bu şehirde yapılacak en güzel aktivite bir gondol turuna çıkmak. Bunun yanında, eşinizle birlikte ara sokaklarda şehrin dokusunu hissetmeyi ve tarihini solumayı atlamayın. Çokça ziyaretçiyi kendisine çeken San Marco Meydanı’nı görmeden de dönülmemeli.

Turks ve Caicos Adaları

Turks-ve-Caicos-Adalari

Turks ve Caicos Adaları adını, burada yetişen bir kaktüsün çiçeğinin, Osmanlı fesine benzetilmesinden alır. Karayipler’de bulunan bu adalar topluluğu, balayı tercihini güneş, bembeyaz kumlar ve berrak sulardan yana kullanacaklar için oldukça iyi bir seçenek olacaktır.

Koh Samui

Balayı için tercih edilebilecek gözde adalardan birisi de Tayland’ın güneyindeki Koh Samui adasıdır. Oldukça lüks, konforlu otellerin, kaliteli restoranların olduğu bu güzel adada hizmet kalitesi oldukça memnun edecek bir seviyededir.

Biletall.com’dan En Ucuz Tayland Uçak Biletini Bul »

Bora Bora

Bora-Bora

Bora Bora, balayı için çokça tercih edilen yerlerdendir. Güney Pasifik’te bulunan bu adada tropik iklimi fazlasıyla hissedebilir, Fransız mutfağından lezzetler tadabilir, harika otellerde konaklayabilirsiniz. Bora Bora’nın en büyük şehri Vaitape’yi gezebilir, yerel butiklerden alışveriş yapabilirsiniz.

Marakeş

Marakes

Fas’ın başkenti Marakeş, balayınız için farklı bir tercih olabilir. Yılan oynatıcılarının, sokak çalgıcılarının, geçici dövmecilerin ünlü olduğu bu şehrin ünlü meydanı Djemaa El Fna, Unesco tarafından koruma altına alınmıştır. Kendine özgü bir kültürü olan Marakeş’te, sıra dışı bir balayı için konaklama imkanlarını değerlendirebilirsiniz.

 

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.