Biletall Blog’da 2017’nin En Çok Okunan 5 Yazısı

2017 yılında çok gezdik, çok şey paylaştık. Zaman zaman biletler hakkında ipuçları verirken, bazı zamanlar da en çok görmenizi istediğimiz yerleri anlattık.  Geride kalan bir yılın ardından yüzlerce yazı arasından sıyrılıp en çok okunan 5 yazımızı belirledik. 2017 yılı boyunca en çok merak uyandıran ve okunan yazılarımız arasında 2016’nın hatta 2015’in yazılarının da olması, Biletall Blog’un takipçilerine her daim faydalı ve ilgi çekici içerikler sunduğunun bir göstergesi ve bu bizleri çok mutlu ediyor. Gelin bu yazıların hepsini tek tek inceleyelim.

1. Farklı Kültürlerde Renklerin İfade Ettiği Anlamlar

Anlaşılan o ki kültürler arası farklılıklar ve bu farklılıkları tanıma olanakları hepimizin ilgisini cezbediyor. Her rengin çeşitli kültürlerde birçok anlamı var. Bazıları geleneklerden dolayı anlam kazanmış, bazıları da anlamını doğadan almış. Sadece renklere verdikleri anlamlara bakarak bile ülkelerin kültürleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Belki de hemen şimdi başlayabilirsiniz;

https://blog.biletall.com/farkli-kulturlerde-renklerin-ifade-ettigi-anlamlar

2. Türkiye’de En İyi Deniz Tatili Yapılacak 10 yer

Şimdi biraz daha geri gitmemiz gerekiyor. 2015 yılının Ekim ayında yayınladığımız bu yazımız 2017’de en çok okunan ikinci yazı oldu. Deniz tatiline çıkacak olanlar, tatillerinde geçirecekleri zamanın keyifli olması için gerekli araştırmaları yapmaya özen gösteriyorlarmış. Çalışan insanlar olarak yıl içinde kendilerine ve ailelerine ayırdıkları zamanın verimli geçmesi için her şeyi planlamaları ve kusursuz bir tatil istemeleri gayet normal tabii ki. Eğer siz de şimdiden plan yapacaksanız aklınızda bulunsun.

https://blog.biletall.com/turkiyede-en-iyi-deniz-tatili-yapilacak-10-yer

3. Dünyanın En İyi 10 Adası

Ülke olarak sıcak kanlı insanlar olduğumuz için aklımız da hep sıcak yerlere gidiyor.

Sıcak iklimlerle ilgi bir şey gördüğümüzde bakmadan geçemiyoruz. Bir de ilgi çekici bir içeriği varsa en sevdiğimiz yazılar arasında yerini alıveriyor. 2016 yazında yayınladığımız yazımızda dünyanın en güzel 10 adasından bahsetmiştik. Bu adalar o kadar güzel ki, bugün aynı yazıyı yazsak yine aynı 10 ada listedeki yerini alırdı. Tropikal iklimin en iyi şekilde yaşandığı bu adalara tekrar göz atmak isteyebilirsiniz 😊

https://blog.biletall.com/dunyanin-en-iyi-10-adalari

4. Ankara’da Kahvaltı Yapılacak 10 Mekan

Yoğun geçen kış döneminin ardından bahar aylarında Ankara’da ilk akla gelen şey güzel kahvaltısı olan yerlere gitmek olmuş 2017 yılında. Çünkü bu yazımız en çok İlkbahar mevsiminde okunmuş. Biletall Blog okuyucuları kış aylarında en çok temiz hava eşliğinde keyifli bir kahvaltının özlemini çekiyorlarmış ki havalar ısındığında hemen araştırmasını yapmaya başlamışlar. Ee bahara ne kaldı şunun şurasında, havalar ısınmaya başlayınca bir kahvaltıya gitmek istersiniz belki.

https://blog.biletall.com/ankarada-kahvalti-yapilacak-10-mekan

5. İlk Kez Uçağa Binenler İçin Önemli İpuçları

İşte hiç eskimeyecek bir konu daha! İlk kez uçağa binecek olanlar için Kasım 2015’te hazırladığımız yazımız, 2017 yılının en çok okunanları arasında bulunmaktadır. Uçakla ilk kez yolculuk yapacak olanlar her detayı yerine getirmek isterler. Çünkü bu konuda tecrübesiz oldukları için karşılaşacakları herhangi bir aksilikle nasıl başa çıkacaklarını bilemezler. Bu nedenle sorunsuz bir yolculuk yapmak için en iyisi her şeyi araştırıp, eksiksiz bir şekilde hazır olmak tabii ki. Öte yandan bir de defalarca uçak yolculuğu yapmış olmasına rağmen, her şeyi tekrar kontrol edenler var.  Eh, tedbiri elden bırakmamak gerektiği konusunda hemfikiriz galiba.

https://blog.biletall.com/ilk-kez-ucaga-binenler-icin-onemli-ipuclari

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.