Elmadağ Kayak Merkezi

Elmadağ Kayak Merkezi Hakkında

Elmadağ kayak merkezi Ankara’nın 17 kilometre güneydoğusunda yer almaktadır. Elmadağ’ın kuzey yamacına kurulan kayak merkezi ilçe olan Elmadağ ile karıştırılmaktadır fakat Elmadağ kayak merkezi Elmadağ ilçesinde değildir. Nisan ayından itibaren yeşilin her tonuna rastlanan Elmadağ’da aralık ayıyla beraber her yer beyaza bürünür. Ankara şehir merkezine yakın olmasıyla ulaşımın kolay olduğu Elmadağ kayak merkezine sizlerde kış aylarında kayak yapmak için gidebilirsiniz.

Elmadağ Kayak Merkezi Aktiviteleri

Elmadağ kayak merkezi yaz aylarında da dağcılar ve kampçılar tarafından sık sık ziyaret edilmektedir.  Kış aylarında ise çevre illerdeki kayakçılardan ilgi görmektedir.  Elmadağ kayak merkezi 4 mevsim misafirlerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. Özellikle kış aylarında her düzeyden sporcuya hitap eden pistleri ile yakın çevredeki kayakçıların gözde mekânlarından biridir. Sizlerde Elmadağ kayak merkezine gelerek bu güzel aktivitelerden birini yapmak isterseniz Biletall.com’a girip Ankara otobüs biletinizi hemen alabilirsiniz.

  • Kayak
  • Snowboard
  • Kar Motoru
  • Kızak
  • Kamp
  • Tırmanış
  • ATV Safarisi

Elmadağ’a Ne Zaman Gidilmeli?

Elmadağ kayak merkezine ne zaman gideceğinizi yapmak istediğiniz aktiviteye göre belirlemelisiniz. Kampçılık veya doğa sporlarından birini yapmak için Elmadağ kayak merkezine gelmek isterseniz yaz ve bahar aylarında gelmeli muhteşem doğanın keyfini çıkarmalısınız. Kayak yapmak ve kış sporları için Elmadağ kayak merkezine gelmek isterseniz kış aylarını tercih ederek harika kar manzaralarıyla beraber kayak keyfini yaşabilirisiniz.

Biletall.com’dan Ankara’ya En Ucuz Uçak Biletini Bul »
 

Elmadağ Kayak Merkezi’nde Sezon Ne Zaman Açılır?

Elmadağ Kayak Merkezi sezonu genellikle Ocak ayının başlarında açılmaktadır. Elmadağ’da  sezon yaklaşık 3 ile 4 ay sürmektedir Ocak ayının başlarında açılan sezon Mart ayının ortalarında kapanmaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezi Fiyatları

Elmadağ kayak merkezi fiyatları konusunda gelen misafirlerinin yüzlerini güldürmektedir. Hem yeme-içme hem otel hem de kayak kiralama fiyatları oldukça uygundur. Ekonomik vakit geçirmenin kaliteli adresi Elmadağ kayak merkezidir.

Elmadağ Skipass fiyatları nedir diyecek olursanız 2019-2020 sezonu için fiyatlar şu şekildedir:

  • 5 Çıkış: 7,5 TL

Elmadağ Kayak kiralama fiyatları (günlük) ise şu şekildedir:

  • Kayak Takımı: 35 TL
  • Snowboard: 40 TL
  • Kızak: 10 TL

Yukarıda belirtilen fiyatlar sezonda sezona değişiklik gösterebilir. Belirtilen fiyatlar geçen sezona fiyatlarıdır.

Elmadağ Kayak Merkezi Pistleri Ve Haritası

Elmadağ Kayak Merkezinde, kuzey bölgesinde bulunan, 1500 ile 1850 metre yüksekliklere sahip arasında iki kayak pisti bulunmaktadır. Elmadağ kayak merkezinde kullanılmakta olan pistlerin bir tanesi askeri pist olarak kullanılmaktadır. Diğer pist ise ziyarette bulunan herkesin kullanabileceği bir pisttir. Pistlerin ağaçsız olması her düzeyde sporcunun zorlanmadan kullanmasını sağlamaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezi Nerede Ve Nasıl Gidilir?

Elmadağ kayak merkezine direkt olarak giden bir toplu taşıma araç bulunmamaktadır. Elmadağ kayak merkezine gitmek için yakında bulunan Yakupabdal’a otobüs ve dolmuşlarla ulaşabilirsiniz. Özel araçlarınızla Elmadağ Kayak Merkezi’ne gitmek isterseniz Natoyolu Caddesinin sonuna kadar gitmelisiniz buradan kayak merkezi tabelalarını izleyerek kayak merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Biletall.com’dan Ankara’ya En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Elmadağ Kayak Merkezi Popüler Oteller

Sizler için Elmadağ’ın en popüler otellerini derledik. Elmadağ otel fiyatları otelin bulunduğu bölgeye, kalitesine ve tarihine göre değişiklik göstermektedir.

No 19 Boutique Hotel

4 yıldızlı olan otel tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilmektedir. Fiyatları uygun olarak nitelendirebileceğimiz No 19 Boutique Hotel, Elmadağ Kayak Merkezi’ne 10 km uzaklıktadır.

Adres: Birlik Mh, 457. Sk. No:19, 06680 Çankaya/Ankara

Telefon: 0 (312) 495 00 00

Vivaldi Park Hotel

Uygun fiyatı yüksek kaliteyle birleştiren Vivaldi Park Hotel 4 yıldıza sahiptir. Elmadağ kayak merkezine 10 km uzaklıkta olan otel tüm konaklama ve yeme-içme ihtiyacınız en kaliteli şekilde karşılayacaktır.

Adres: Birlik, 413. Sk. No:9, 06610 Çankaya/Ankara

Telefon: 0 (312) 496 63 06

Elmadağ Kayak Merkezi Fotoğrafları

Elmadağ Kayak Merkezi hangi ilimizdedir?

Elmadağ, İç Anadolu bölgesinde yer alan Ankara il sınırlarında yer almaktadır.

Elmadağ Kayak Merkezi – Ankara merkez arası kaç kilometre? 

Elmadağ kayak merkezi, Kızılay Meydanı’ndan yaklaşık olarak 21 kilometredir. Araç ile ulaşım sağlamak isteyenleri ortalama 40 dakikalık yolculuk beklemektedir.

Elmadağ Kayak Merkezi rakımı kaçtır?

Elmadağ Kayak merkezinin rakımı 1850 metredir.

Esenboğa Havalimanı – Elmadağ Kayak Merkezi arası kaç kilometre?

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Elmadağ kayak merkezi araç ile ortalama 1 saat sürmektedir. İki nokta arasındaki mesefa ise 50 kilometredir.

AŞTİ Otogarı – Elmadağ Kayak Merkezi arası kaç kilometre?

Ankara AŞTİ Terminali ile Elmadağ kayak merkezi arası ortalama 40 kilometredir. Bu mesafe araç ile yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.