Hazarbaba Kayak Merkezi

Hazarbaba Kayak Merkezi Hakkında

Elazığ şehir merkezine 30 kilometre uzakta bulunan Hazarbaba Kayak Merkezi otel ve restoran hizmetleri sunmaktadır. Yaz aylarında gelenler için vazgeçilmez yerlerden olan Mavi Göl Otel, Hazarbaba kayak merkezinin işletmeciliğini üstlenmiştir.  Elazığ ilinde bulunan 2347 metre yüksekliğe sahip Hazarbaba dağının üzerine inşa edilen Hazarbaba kayak merkezi kayak sporuna elverişli pistleri, telesiyejleri ve kafeteryalarıyla hizmet vermektedir. Hazarbaba kayak merkezinde bulunan tesislerin tamamı standartlara uygundur. Elazığ turizmine can veren Hazar Gölü’ne 1850 metre yüksekteki tepeden selam veren Hazarbaba kayak merkezi sahip olduğu muhteşem dağ manzaralarıyla halkın hizmetine sunulmuştur.

Hazarbaba Kayak Merkezi Aktiviteleri

Hazarbaba’ yaz aylarında kamçılar, doğa yürüyüşçüleri ve dağcılar tarafından sık sık ziyaret edilmektedir. Bu bölgede bulunan oteller kışın olduğu kadar yazında hizmet vermektedir.  Sizlerde yaz aylarında Hazarbaba’ya gelerek temiz ve serin dağ havası ile serinleyebilirsiniz. Hazarbaba’ya ayrıca kış aylarında da gelebilirsiniz. Kış aylarında da oldukçacanlı olan Hazarbaba’da kayak yapabilir çocuklarınızla beraber kızak kayabilirsiniz. Sizlerde Hazarbaba kayak merkezinin güzel doğası ile keyifli vakit geçirmek isterseniz biletall.com’a girerek Elazığ’a otobüs biletinizi alabilirsiniz.

  • Kafeterya
  • Kayak
  • Konaklama
  • Snowboard
  • Kar Motoru
  • Kızak
  • Kamp
  • Tırmanış

Hazarbaba’ya Ne Zaman Gidilmeli?

Yazın veya kışın gidebileceğiniz Hazarbaba’da yazın ailecek piknik yapabilir, kışın ise kayak keyfini yaşayabilirsiniz. Kamp yapmak veya doğayla iç içe bir yürüyüş için Hazarbaba’ya gelecekseniz bahar ve yaz aylarını tercih etmenizi tavsiye ederiz. Kayak yapmak ve kış sporları için Hazarbaba kayak merkezine gelecekseniz Aralık ayı ile Mayıs ayı arasını tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Biletall.com’dan Elazığ’a En Ucuz Uçak Biletini Bul »
 

Hazarbaba Kayak Merkezi’nde Sezon Ne Zaman Açılır?

Hazarbaba Kayak Merkezi’nde sezon açılışı genelde Kasım ayında başlamaktadır. Sezonun bitişi ise bahar aylarında olmaktadır. Kış sezonunda kayak yapmak isteyenler veya kısa bir kış tatili planı yapanlar için aralık ayı ile mayıs ayı arasında Hazarbaba Kayak Merkezine gelmelerini tavsiye ederiz.

Hazarbaba Kayak Merkezi Fiyatları

Hazarbaba Kayak Merkezi fiyatları bakımından oldukça uygundur. Her türlü ihtiyacınıza cevap verebilecek donanıma sahip olan restoran, kafeterya ve otelleriyle sizleri beklemektedir. Hazarbaba’ya gittiğinizde fiyatlar açısından yüzünüz gülecektir.

Hazarbaba Skipass fiyatları nedir diyecek olursanız 2019-2020 sezonu için fiyatlar şu şekildedir:

  • 1 Günlük Çıkış: 40 TL

Hazarbaba Kayak kiralama fiyatları (günlük) ise şu şekildedir:

  • Kayak Takımı: 40 TL
  • Kızak: 20 TL
  • Jet Snow (Kar Motoru) (10 dk): 30 TL

Yukarıda belirtilen fiyatlar sezonda sezona değişiklik gösterebilir. Belirtilen fiyatlar geçen sezona fiyatlarıdır.

Hazarbaba Kayak Merkezi Pistleri

Sarıkamış’ta 4 adet pist çeşidi bulunmaktadır. Bunlar yeşil, mavi, kırmızı ve siyah şeklindedir. Yeşil pistler kolay, mavi pistler orta, kırmızı pistler orta-zor, siyah pistler zor seviyedir. Toplamda 6 adet pist bulunmaktadır. Ayrıyeten koşu kayağı pisti ve kızak pistleri de bulunmaktadır.  Sarıkamış kayak merkezi pist uzunluğu bakımından sporcuları tatmin etmektedir. 3 kilometreye kadar pist bulunmaktadır. Daha çok snowboard kayanların tercih ettiği snowpark alanı da bulunmaktadır.

Hazarbaba Kayak Merkezi Nerede Ve Nasıl Gidilir?

Elazığ’ın gözde turizm yerlerinden biri olan Hazarbaba Kayak Merkezine ulaşım için genellikle özel araçlar tercih edilmektedir. Havalimanına yakınlığı nedeniyle şehir dışından da oldukça fazla ziyaretçisi olmaktadır. Elazığ havalimanına gelen ziyaretçiler buradan bulunan otobüsler ile Hazarbaba Kayak Merkezine ulaşabilirler. Hazarbaba Kayak Merkezine ulaşım Sivrice ilçe merkezine 6 kilometre mesafedeki kışın 24 saat boyunca açık tutulan stabilize yol ile sağlanmaktadır.

Biletall.com’dan Elazığ’a En Ucuz Otobüs Biletini Bul »

Hazarbaba Kayak Merkezi Popüler Oteller

Hazarbaba Kayak Merkezinde kısa bir tatil yapmak isteyenler için Hazarbaba otel fiyatları otellerin hizmet durumlarına ve tarihlere göre değişmektedir. Hazarbaba kayak sezonu açıldığında fiyatlar artış göstermektedir.

ELAZIĞ MAVİ GÖL OTEL

Hazarbaba’da bulunan en güzel manzaraya sahip konaklama yerlerinden biridir. Hazar Gölü manzarasına sahip 3 yıldızlı otelde son derece konforlu şekilde konaklama imkânına sahipsiniz. Göl’e yürüyüş mesafesinde bulunan otelde açık yüzme havuzu ve güneşlenmek için teras bulunmaktadır.

Telefon: 0424 425 10 20

Adres: Elazığ Mavi Göl Otel Güney Köyü – Hazar Gölü, 23900

Hazarbaba Kayak Merkezi Fotoğrafları

Hazarbaba Kayak Merkezi hangi ilimizdedir?

Hazarbaba Kayak merkezi, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan Elazığ il sınırları içerisinde yer almaktadır.

Hazarbaba Kayak Merkezi – Elazığ merkez arası kaç kilometre? 

Hazarbaba kayak merkezi ile Elazığ şehir merkezi arası yaklaşık 37 kilometredir. Araç ile ulaşım sağlamak isteyenler 25 dakikalık yolculuk yaparak Hazarbaba Dağı’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hazarbaba Dağı rakımı kaçtır?

Hazarbaba Dağı’nın rakımı 2347 metredir.

Elazığ Havalimanı – Hazarbaba Kayak Merkezi arası kaç kilometre?

Elazığ Havalimanı ile Hazarbaba Kayak merkezi arasındaki mesafe 28 kilometredir. Bu mesafe araç ile ortalama 35 dakika sürmektedir.

Elazığ Otogarı – Hazarbaba Kayak Merkezi arası kaç kilometre?

Elazığ otogarı ile Hazarbaba Kayak merkezi arası 35 kilometredir.Bu mesafe araç ile yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.