Kışın Evlenme Teklifi Edilebilecek 10 Muhteşem Yer

Herkesin mümkünse bir kez olmasını ama muhteşem olmasını istediği olaylardan bir tanesi de evlenme teklifi almaktır. Sevdiğiniz kişiye doğru zamanda ve romantik bir anda hayatınızı birleştirmek istediğinizi söylediğinizde, onu dünyanın en mutlu insanı yaparsınız. Bu özel an yıllar sonra hatırlandığında bile iki tarafı da mutlu eder.

Ömür boyu birlikteliğe adım atmanın ilk adımı olan evlenme teklifini eğer kışın yapacaksanız; yılbaşı günü karlar altında ya da tam sevgiler gününde Şubat ayının 14’ünde yapabilirsiniz. İşte kışın romantik ve özel bir evlilik teklifi yapabileceğiniz, Türkiye’nin birbirinden güzel yerleri;

Uludağ

uludag-kis-dugunu

Sevdiğiniz ile birlikte kışın gidilebilecek olan en güzel yerlerden bir tanesi Uludağ’dır. Kışın karlar ülkesine dönüşen Uludağ; sabahları kayak yapmak, geceleri eğlenmek için harika bir mekandır. Kayak sonrası dinlenmenin tadı, Uludağ’da uyumanın ve uyanmanın zevki bambaşkadır. Sevdiğiniz ile teleferik üzerinde vakit geçirmek ve beraber zirveden aşağı süzülmek muazzamdır. Hoş bir evlenme teklifi için beyaz karların üzeri ya da karlar eşliğinde yediğiniz bir akşam yemeği tam zamanı olabilir.

Demre

demre-dugun

Antalya’nın en şirin ilçelerinden bir tanesi olan Demre, Noel baba olarak bilinen Aziz Saint Nicolas’ın doğduğu ve aynı zamanda mezarının da bulunduğu şehirdir. Akdeniz’in kenarında olan bu sıcacık şehirde kışın harika bir tatil geçirebilirsiniz. Özellikle yılbaşı gecesi birçok kişinin ziyaret ettiği Demre, evlenme teklif etmek için ideal bir mekan olabilir. Bir balık lokantasında lezzetli bir akşam yemeği sonrası, sahilde yürüyüş yapabilir ve tam gece 12’yi vurduğunda şehir merkezinde havai fişeklerin altında romantik bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

Uzungöl

uzungolTrabzon’da bulunan Uzungöl, yaz ve kış ayrı güzelliklere bürünür. Özellikle kışın karla kaplanan şehir, yeşil, mavi ve beyaz renkler ile harika bir hal alır. Sevdiğinize evlenme teklifi etmek için bu masal diyarı hem son derece romantik, hem de unutulmaz anıları sığdıracağınız bir yer olacaktır. Kışın Karadeniz’e yolculuk yapıp, yol boyunca eşsiz güzelliklere birlikte tanık olup, sonrasında Uzungöl’de karla kaplı çam ağacının altında sevdiğinizi ömür boyu birlikteliğe davet edebilirsiniz. Uzungöl’ü tepeden seyrederken ve kar eşliğinde çayınızı yudumlarken, ilişkinizi sonsuzlaştırabilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Trabzon Otobüs Biletini Bul »

Eğirdir

egirdir

Isparta’nın alternatif turizm cenneti olarak adlandırılan Eğirdir, sevdiğinizle harika zaman geçirebileceğiniz yerler arasındadır. Eğirdir evlenme teklifi yapmak için birbirinden güzel manzaralara sahiptir. Dünya’da sadece 3 tane bulunan 7 renkli gölden bir tanesi de Eğirdir Gölü’dür. Yaz ve kış bu renkleri barındıran göl kenarında muazzam bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Eğirdir adasını yürüyerek turlayabilir, çoğu kış buz tutan Eğirdir Gölü’nün kenarında romantik bir evlenme teklifi yapabilirsiniz. Şehri tepeden seyrederken, bu eşsiz göl ve ada manzarasından çok daha güzel olan sevdiğinize ömür boyu birlikteliği teklif edebilirsiniz.

Abant

abant-dugun

Bolu’da bulunan Abant, kış için en ideal tatil yerleri arasındadır. Abant Gölü’nün etrafı hem yürümek, hem buz tutan yollarında kızak yaparak eğlenmek için son derece güzeldir. Böyle güzel bir yerde yanınızda sevdiğiniz olduğu halde bulunmak, en güzel kış tatilinizi yaptığınız anlamına gelir. Sevdiğinize sürpriz yapmak için Abant’ta sevgililer günü için bir tatil ayarlayabilirsiniz. Bu muazzam ötesi manzaraya sahip yerde evlenme kararınızı açıklayabilirsiniz. Kışın karlar ile kaplı Abant’ta, çam ağaçları adeta gelinlik giymiş gibidir, hava kirliliğinden eser olmadığı için karlar göz kamaştırıcı beyazlıktadır. Ayak değmemiş karlar arasında sevdiğinize evlilik teklifi yapabilir ya da gece Abant Gölü’nün kıyısında, yıldızların altında tüm doğayı, birlikteliğinizi sonsuza taşımaya şahit edebilirsiniz.

Kapadokya

kapadokya-dugunuKapadokya hem kışını, hem de ilkbaharını görmek gereken Türkiye’nin 7 harikasından biridir. Nevşehir’de bulunan Ürgüp, Göreme ve Avanos’un kapsayan bu alana Kapadokya denir ve eski medeniyetler beşiği olan bu yer muazzam güzelliktedir. Kışın farklı bir güzelliğe bürünen Peri Bacaları, Ihlara vadisi ve sabah güneşi ile havalanan balonlar doğal bir şölen sunar. Hem tatil yapıp, hem tarihe yolculuk yapıp, hem heyecan, hem de romantizmi yaşamak istiyorsanız muhakkak sevdiğinizle bir kış tatili yapmak için Kapadokya’yı tercih etmelisiniz. Evlilik teklifi için ister peri bacalarını, ister Uçhisar kalesinin zirvesini, isterseniz güneşin doğuşuna şahitlik etmek için bindiğiniz balonu tercih edebilirsiniz.

Amasra

amasraBartın’ın en güzel ilçesi olan Amasra, içerisinde bulunan Tavşan Adası ile adeta Cihan’ın gözbebeği gibidir. Kışın Amasra’da sevdiğinize yeraltı mağarasının buz tutan sarnıçlarının altında ya da karla kaplı tavşan adasının üzerinde, denizin ortasında bir evlenme teklifi yapabilirsiniz. Amasra kalesine çıkmak için taşla kaplı yollarda yürürken, tarihi taş köprünün üzerinde ömür boyu birlikteliği teklif edebilirsiniz. Amasra’da harika zaman geçirip, unutulmaz anlar yaşarsınız.

Palandöken

renalssance-polat-otel-palandokenErzurum’un şehir merkezine son derece yakın olan Palandöken Kayak Merkezi, kışın sevdiğiniz ile hem ekonomik olarak, hem de kaliteli bir kayak zevkini yaşamak için ideal bir mekandır. Doğa harikası bu yerde ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilir, sevdiğinize zirvelerde bir evlilik teklifi yapabilirsiniz.

Safranbolu

safranboluSafranbolu, Karadeniz’in eski evleri ile ünlü şehridir. Şehrin sokaklarında dolaşırken kendinizi eski zamanlarda hissedersiniz. Kışın karla kaplanan bu şehir, büyüleyici bir güzelliğe bürünür. Sevdiğiniz ile şehrin sokaklarını gezerken içinizde de hem mistik, hem romantik bir yolculuk başlar. Havası ve doğası tertemizdir. Evlilik teklifi yapmak için bu şirin ilçeyi kışın tercih edebilirsiniz.

Biletall.com’dan En Ucuz Safranbolu Otobüs Biletini Bul »

10. Oylat

oylat

Bursa’da bulunan Oylat, hem kaplıcaları, hem şelalesi hem de ormanları ile son derece güzel bir yerdir. Kışın hem karlar arasında sıcacık şifalı sulara girmek için, hem de karların arasında kimi yerlerinden buz sarkan Oylat şelalesini seyretmek için harika bir tatil alternatifidir. Sevdiğinize sevginizi haykırabileceğiniz bu yerde hoş bir evlenme teklifi de yapabilirsiniz.

Yazı ve kışı ile inanılmaz güzelliklere sahip olan ülkemizin, birbirinden güzel şehirleri hem romantik, hem de unutulmaz evlilik teklifleri için son derece idealdir. Sevdiğinizle en özel anlarınızı yaşamak için ve sonra tekrar tekrar gidip, anılarınızı tazelemek için kışın güzelleşen bu şehirleri tercih edebilirsiniz.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.