Türkiye’nin En İyi 10 Kayak Oteli

Yazının da kışının da sağlamış olduğu apayrı güzellikler bulunan ülkemiz, hem yazları hem de kışları bizlere çeşitli aktiviteler yapılabilecek coğrafya ve iklimler sağlamaktadır. Söz konusu Türkiye olunca kafalarda bulunan tatil eşleştirmesi sadece yaz mevsimi ile sınırlı kalmayıp, bizlere kışında muhteşem bir tatil geçirebileceğimiz coğrafyalar sunmaktadır. Kışın yapılabilecek aktiviteler dediğimiz zaman listenin en başında kesinlikle kar üstünde kayak yapma eylemi gelmektedir. Ülkemizin her yanında söz konusu mevsimde kayak yapma imkanı sağlayan birçok alan mevcut olmaktadır. Kayak tatilimizi en verimli şekilde geçirmemiz için bizlere hizmet vermekte olan oteller de bu merkezlerde bulunmaktadır. Bu yazımızda, kış tatillerinin de en az yaz tatilleri kadar güzel geçmesi için bizlere sunmuş olduğu en iyi hizmete sahip 10 otel hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Türkiye’nin En İyi 10 Kayak Oteli

MİRADA DEL LAGO HOTEL – ERCİYES

mirada-hotel-kayseri-erciyes

Büyük Türk devletlerinden bir tanesi olan Selçuklu Devletinin en çok önemsediği şehirlerden birisi olan Kayseri’de, tamamen Selçuklu mimarisi ile detaylandırılmış muhteşem tasarıma sahip olan Mirada Del Lego Otel ile muhteşem bir kış deneyimi yaşayabilirsiniz! Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes Dağında hizmet vermekte olan otel, gerek kalitesi gerekse konforu ile muhteşem bir kış tatili geçirmeniz için sizlere güzel bir hizmet sunmaktadır. Bünyesinde barındırmış olduğu Türk Hamamı ve yüzme havuzu hizmetleri ile de ayrıca kayak dışında büyük bir keyifle tatilinizi geçirmenizi sağlayacaktır. Erciyes Kayak Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.

AĞAOĞLU MY MOUNTAIN OTEL – ULUDAĞ

agaoglu-my-mountain-hotel-uludag

Türkiye’de kayak denildiği zaman akıllara gelen ilk merkezlerden birisi olan Uludağ’da muhteşem bir tabiatın içerisinde sizlere hizmet sunmakta olan Ağaoğlu My Mountain Otel ile kış tatilinizi huzur içinde geçirebilirsiniz. Çocuklar için ve yetişkinler için sunmuş olduğu birçok menü ve güzelce vakit geçirebileceğiniz alanlara sahip olan otelde, aynı zamanda normal restoranlardan ayrı olarak atıştırmalık yiyecekler bulabileceğiniz snack barlarda hizmet vermektedir. Kayak yapabileceğiniz güzel bir piste sahip olmakla beraber sizlere Snowboard ve kar motoru ile safari yapma gibi olanakları da sunmaktadır. Uludağ Kayak Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.

GREEN PARK OTEL – KARTEPE

green-park-otel-kartepe

İstanbul’a olan yakınlığı avantajı ile kış mevsiminde hafta sonu yapılan tatil kaçamaklarınız da sizler için en büyük seçenek olan Kartepe’ de, sizleri mükemmel bir şekilde ağırlayabilecek kapasitede olan Green Park ile muhteşem bir kış tatiline hazır olabilirsiniz! Bünyesinde sahip olduğu SPA, Türk Hamamı, snack barları, fitness salonları gibi birçok hizmeti ile kayak dışında da dolu bir şekilde zaman geçirmenizi sizlere sağlayacaktır. Kartepe Kayak Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için blog yazımızı inceleyebilirsiniz.

GOLDEN KEY OTEL

Golden_Key_HotelsStresli geçirdiğiniz bir hafta sonunu güzel bir tatil ile geçirmek istemez misiniz? Kendinizi kışın doğaya getirdiği güzelliklere bırakmak ve üzerinizde birikmiş bütün stresi ve yorgunluğu kenara atmak, Kartalkaya’da bulunan Golden Key Otel ile mümkün olmaktadır. Lüks butik bir otel olan Golden Key, sahip olduğu şömineler ve muhteşem doğası ile size ve sevdiklerinize çok huzurlu anlar sağlayacaktır. Çam ağaçlarının esen rüzgarla ettiği eşsiz dansı balkonunuzda bulunan jakuzi içerisinde ve bir bardak içecek eşliğinde izleyerek, huzur bulmak için Golden Key sizlere muhteşem bir hizmet sağlamaktadır.

TOPRAK OTEL – SARIKAMIŞ

toprak-otel-sarikamis

Gerek doğası ile gerekse kar kalitesi ile kayak yapmak için Türkiye’nin en uygun merkezlerinden birisi olan Sarıkamış’ta muhteşem bir atmosfer içerisinde konforlu ve lüks bir şekilde kış tatili yapmak isterseniz ilk uğrayacağınız adres Toprak Otel olabilir. Çığ tehlikesi olmayan güvenli bir bölge olan Sarıkamış’ta, huzurlu bir tatil geçirmek isterseniz Toprak Otel tamda sizlere uygun olmaktadır! Sarıkamış Kayak Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.

LA CHALET OTEL – ULUDAĞ

le-chalet-yazici-hotel-uludag

Yine Uludağ’da tamamen şehrin stresinden uzaklaşıp, bütün yorgunluklarınızı bırakacak bir yer arıyorsanız La Chalet sizler için doğru adres olacaktır. Sıcak ve samimi dizaynı ile otel sizlere huzurlu bir atmosfer sağlayacaktır. Aynı zamanda kayaktan sonra kalan enerjinizi değerlendirmek isterseniz, hafta sonları ünlü sanatçıların vermiş olduğu konserlerde ya da DJ performanslarına etkin bir katılım da gösterme şansına sahipsiniz!

En Uygun Bursa Uçak Biletlerini İncele»

KAYA PLAZZO OTEL – KARTALKAYA

kaya-palazzo-ski-mountain-resort

Konum olarak başkent Ankara ve İstanbul’a yakın olan Kartalkaya’da Kaya Plazzo otel, isim yapmış ve kalitesi ile en çok ilgi gören otellerden olmaktadır. Odalarında bulunan hem jakuzi hem de şömineler ile muhteşem bir tatil kaçamağı yapabileceğiniz Kaya Plazzo Otelde aynı zamanda bünyesinde mevcut olan, dünyaca ünlü kayak malzemeleri satan mağazalardan alışveriş yapma fırsatına da sahip olabileceksiniz. Kartalkaya blog yazımızla daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

RENALSSANCE POLAT OTEL – PALANDÖKEN

renalssance-polat-otel-palandoken

Kayak denildiği zaman Türkiye’de akla gelen ilk kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken’in soğuğunu ve karını eğlenceye çevirmekte olan Renalssance Polat Otel, sizlere muhteşem kış tatili tekliflerini sunmaktadır. Zengin yemek çeşitlerine sahip olan restoranları ile hemen hemen her farklı yörenin yemeklerine doyacağınız ve muhteşem bir kayak deneyimi yaşayacağınız bir tatil ortamını sizlere yıllardır sunmaktadır!

XANADU OTEL – PALANDÖKEN

Xanadu-otel-palandoken

Kayak denince akla Palandöken, Palandöken denince de akla ilk olarak Xanadu Otel gelmektedir. Palandöken üzerinde bulunan en uzun tecrübeye sahip olan ve en konforlu hizmeti sunmakta olan Xanadu Otel, kayak ile beraber birçok kış sporu aktivitesine de ev sahipliği yapmaktadır. Kızak, buza tırmanış, mini curling ve snowtubing gibi daha birçok farklı kış aktivitelerini sunmakta olan Xanadu Otel, yine sahip olduğu restoranları ile muhteşem lezzetleri de sizlere sunmaktadır. Lüks ve konforu en iyi şekilde sunmakta olan Xanadu Otel ile tatilinizin sonunda bütün yorgunluklarınızdan ve stresinizde arınmış olarak evinize döneceksiniz! Palandöken Kayak Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.

En Ucuz Erzurum Otobüs Biletleri Biletall.com’da »

MONTE BAİA OTEL – ULUDAĞ

monte-baia-hotel-uludagTürkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Uludağ’ın muhteşem doğasından ve kayak için oluşturulmuş pistlerinden en iyi biçimde yararlanmanız için sizlere hizmet vermekte olan Monte Baia Otel ile muhteşem bir hafta sonu kaçamağına ya da uzun süreli kış tatilinizin keyfine doyamayacaksınız! Kapalı yüzme havuzu, muhteşem restoranları ve kayak pistlerinin manzarasına sahip otel odaları ile fantastik zamanlar geçireceksiniz. Aynı zamanda kayak pistine olan konumu ile de otel, sizlere büyük bir kolaylık sağlamaktadır! Uludağ Kayak Merkezi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayın.

Yazı Hakkında Düşündüklerinizi Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.